Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, δηλώσεις Δημήτρη Σκαφίδα.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 09:35 | Αθλητικά |
Μια αγωνιστική περίοδος έκλεισε και σήερα έχουμε δηλώσεις ενός παίκτη , με πολύχρονη και πολύτιμη αγωνιτική παρουσία στην Τριγλία Ραφήνας, του Δημήτρη Σκαφίδα. Δημήτρη, θα μας πεις πως είδες το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό; Καλησπέρα. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, θέλαμε να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να κλείσουμε με τον καλύτερο τροπο τη φετινή χρονιά. Τη σημερινή νίκη την αφιερώνουμε επίσης στον συμπαίκτη μας Μιχάλη Στρόμπολο, που έχασε προσφάτως τη μητέρα του.

Η αγωνιστική σεζόν τελείωσε, με την Τριγλία Ραφήνας στην τέταρτη θέση του ομίλου. Θα μας κάνεις μια ανασκόπηση της χρονιάς;

Η φετινή χρονια θεωρώ οτι ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Παρά τις σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών που είχαμε, η ομάδα κατάφερε να βρίσκεται συνεχώς στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογιας, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα. Ειναι σημαντικό για τον Σύλλογο, οτι και του χρόνου θα βρίσκεται στη Γ' Εθνική.

Ποια ήταν η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή για την ομάδα και για σένα φέτος;

Νομίζω οτι μια ιδιαίτερη στιγμή φέτος, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα, ήταν το οτι αντιμετωπίσαμε στο πρωταθλημα εναν απο τους ιστορικότερους συλλόγους στην Ελλάδα, την ΑΕΚ. Μιλώντας καθαρά προσωπικά, η μόνη στενάχωρη στιγμή που μου έρχεται στο μυαλό, ήταν η αποχώρηση του επί πολλα έτη προπονητή μας Στάθη Ασλάνογλου, ο οποίος φέρει επίσης ένα μερίδιο ευθύνης στην φετινή μας πορεία.

Τελειώνοντας, θα μας πεις λίγα λόγια και για τους "πιστούς" της ομάδας, που σας ακολούθησαν παντού, σε όποιο γήπεδο και να παίζατε;

Η παρουσία των φιλάθλων μας, καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ήταν δυναμική και πρόσφερε τα μέγιστα στην πορεία μας στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να εξακολουθήσουν να ακολουθούν τον Σύλλογο και στις ευχάριστες και στις δυσάρεστες στιγμές του.  

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"