"Πρώτη" για τον νέο προπονητή του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 23:33 | Αθλητικά |

Πριν απο λίγο στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος" η Διοίκηση του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας των νέο προπονητή της ομάδας Γιάννη Γεωργαρά.

Το rpn.gr αμέσως μετά την γνωριμία του προπονητή με τους παίκτες , μίλησε με τον Γ. Γεωργαρά και σας παρουσιάζει τις πρώτες δηλώσεις του :

- Η ομάδα την προηγούμενη χρονιά είχε μια πολύ επιτυχημενη πορεία και αυτό δημιουργεί επιπλεόν υποχρεώσεις, νέα κίνητρα και υψηλότερους στόχους για τον νέο προπονητή. Γενικότερα οι στόχοι σε μια ομάδα καθορίζονται σε συνεργασία με την Διοίκηση και σε συζητήσεις που είχα με την Διοίκηση στόχος είναι η ομάδα να ανέβει ένα σκαλοπάτι ακόμη ψηλότερα.

- Όπως ξέρετε και στο ποδόσφαιρο , αλλά και στη ζωή, τα αποτελέσματα δεν έρχονται απο την μια μέρα στην άλλη, θέλει χρόνο, θέλει σταθερότητα, θέλει διάρκεια για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και να πετύχουμε κάτι ουσιαστικό και όχι με αναλαμπές  να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις.

IMG_1274

- Έχω πάντοτε θετική σκέψη και θεωρώ ενθαρυντικό για την ομάδα της Τριγλίας, ότι έχει αρκετά νέα παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Οι υποδομές της ομάδας εκτός απο ένα πολύ ουσιαστικό κίνητρο, είναι και ένα θετικό στοιχείο που θα βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας. Επίσης απο την πρώτη στιγμή είδα ότι στο έμψυχο υλικό της ομάδας υπάρχει διάθεση , υπάρχει θέληση, υπάρχει όρεξη για δουλειά.

IMG_1276

- Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για δυσκολίες που ενδεχομένως θα βρεθούν στη πορεία μας στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι μαζί με την Διοίκηση θα μπορέσουμε οτιδήποτε αρνητικό βρεθεί μπροστά μας να το αντιμετωπίσουμε.

IMG_1277

- Το μηνυμά μου στους φιλάθλους της Τριγλίας : Να είναι σίγουροι, ότι θα δούνε την ομάδα τους , καλύτερη απο ότι ήταν πέρσυ θα κάνει ένα βήμα παραπάνω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω να αναδειχθούν και τα  νέα παιδιά.

 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"