Άλλη μια διάκριση για τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 13:38 | Αθλητικά |

Άλλη μια διάκριση ήρθε από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου την Τετάρτη 18 Ιουνίου με την υπέροχη συμμετοχή του στο Cosmogym Festival -προαπαιτούμενο για την συμμετοχή ston κρίσιμο αγώνα της Κυριακής στο Cosmogym Contest 2014.

H αθλήτρια της Ραφήνας μας Μαρία Κουτλή παρέλαβε την τιμητική διάκριση της αθλήτριας της Χρονιάς Gymnast of the Year από τους διοργανωτές και μας γέμισε όλους χαρά και συγκίνηση.

Σύντομο βιογραφικό της:

Η Μαρία Κουτλή αχολείται 5 χρόνια με τη ρυθμική γυμναστική στον Παλαιστικό συλλογο Ραφήνας Πικερμίου ,πηγαίνει στη τρίτη γυμνασιου και ειναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη αθλήτρια της ομαδας. 'Εχει συμμετάσχει με την ομάδα σε πολλές γυμναστράδες και είναι η πρωτη της φορα που θα πάρει μέρος στο Cosmogym Contest. Ειναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας που ζει στη Ραφήνα(4 αδερφια). Η μικρότερη της αδερφή, Βασιλική ειναι επίσης στην ομάδα της ρυθμικής. Η μεγαλύτερη της αδερφη ειναι στην εθνικη ομαδα στιβου και πρωταθλητρια στα 800μ. Η Μαρία κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αγωνιστικό πρόγραμμα ,καθώς υποδύεται τη μητέρα και ξεχωρίζει για το ήθος και τη συνέπειά της.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ 2. ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΒΙΔΑΛΗ 3. ΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 4. ΜΙΧΑΕΛΑ ΓΚΑΓΚΑ 5. ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΣΣΟΥ 6. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΟΥ 7. ΝΑΝΣΗ ΚΕΦΑΛΛΩΝΙΤΗ 8. ΚΛΑΙΛΙΑ ΖΑΡΜΠΟΛΙΑ 9. ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΦΙΡΗ 10. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΥΣΣΙΝΙΩΤΗ 11. ΑΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 12. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΒΛΑΚ 13. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΨΑΝΗ 14. ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΗ 15. ΝΑΤΑΣΑ ΔΡΙΜΑΡΟΠΟΥΛΟΥ 16. ΑΘΗΝΑ ΚΟΝΙΔΗ 17. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΛΙΤΣΑΙ 18. ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΛΗ 19. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΤΛΗ 20. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΤΙΜΠΛΕΡ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"