Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας : Δραστηριότητες παιδικού τμήματος

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 16:48 | Αθλητικά |

Με επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι που πραγματοποίησε το παιδικό τμήμα στην Άνδρο. Οι γονείς και οι αθλητές του παιδικού τμήματος γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο την λήξη της φετινής χρονιάς, διοργανώνοντας ένα διήμερο ταξίδι στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, το διάστημα 20-21 Ιουνίου 2014. Μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία και εκτός από χαλάρωμα, αναμετρήθηκαν με τις τοπικές ακαδημίες του Ολυμπιακού, κερδίζοντας με το εμφατικό 7-1.

Η επιτροπή υποδομών του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία FAST FERRIES, τον πλοίαρχο κ. Κολίτσα Γεώργιο και το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ «Αικατερίνη» για την φροντίδα που επέδειξαν στην ομάδα μας, τον κ. Λάκη Κρικέλη για την φιλοξενία των παιδιών στην Άνδρο και τον έφορο του τμήματος κ. Λευτέρη Βρετζάκη, για την πολύτιμη βοήθεια του.

Τέλος θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών για την εν γένει στάση τους σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και φυσικά τους ίδιους τους αθλητές, για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν και να ευχηθεί σε όλους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"