Παπακωστούλης, Πάντος και Στρακόσια, προπονητές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 16:27 | Αθλητικά |

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την πρόσληψη των Τάσου Πάντου, Γιώργου Παπακωστούλη και Φώτη Στρακόσια, που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ της ακαδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους Τάσο Πάντο, Γιώργο Παπακωστούλη και Φώτη Στρακόσια.

Τα τρία νέα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας του συλλόγου μας.

Τάσος Πάντος

Πολύ γνωστό πρόσωπο στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" μιας και αγωνίστηκε με τα χρώματα του συλλόγου μας για 7 συνεχόμενα έτη, από το 2003 μέχρι το 2010. Με τον Ολυμπιακό πανηγύρισε συνολικά 5 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 4 Κύπελλα Ελλάδος και 1 Σούπερ Καπ.

Γιώργος Παπακωστούλης

Υπήρξε ποδοσφαιριστής από το 1988 έως και το 2007, έχοντας μάλιστα και συμμετοχές σε μικρότερα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολούθησε την προπονητική αναλαμβάνοντας ακαδημίες αρκετών ποδοσφαιρικών σωματείων. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 διετέλεσε προπονητής του Α.Ο. Τρίγλια Ραφήνας στο 6ο όμιλο της Fooball League II, με την οποία και κατέκτησε την 4η θέση.

Φώτης Στρακόσια

Αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακό από το 1993 έως και το 1997 κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος το 1997. Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση έγινε προπονητής τερματοφυλάκων. Από αυτό το πόστο υπηρέτησε στο παρελθόν την ομάδα μας ενώ το 2007 ανέλαβε την αντίστοιχη θέση στον ΑΠΟΕΛ.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"