Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, ξεκίνημα με τον πήχυ ψηλά! (video και φωτογραφίες)

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 00:52 | Αθλητικά |

(κλικ στην εικόνα) Απο το Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος" , ξεκινάει το νέο ταξίδι του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ένα ταξίδι που όπως είπε και ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χαχολάκης, "....η φετινή χρονιά ξεκινάει με υψηλούς στόχους, όπως και κάθε χρονιά και φέτος η ομάδα θα είναι μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλητισμού..."

Στη σημερινή προπόνηση, εκτός του Προέδρου, βρέθηκε και η πλειονότητα του Δ.Σ (Αναπλ. Πρόεδρος Β.Κικής, Β'  Αντιπρόεδρος Ε. Σολδάτος, Γ. Γραμματέας Ε. Ρετζούλη, Α' Ταμίας Κ. Παπαδόπουλος, Β' Ταμίας Χ. Καμίνης του οποίου η αγάπη για την ομάδα είναι ξεχωριστή και μετά την ταχεία αναρρωσή του ξαναβρέθηκε κοντά στην ομάδα, Γ' Ταμίας Π. Δερογγέρης, οι δύο Γενικοί Αρχηγοί Γ. Σταμπέλος και Δ. Μισοκοίλης, ο εκπρόσωπος της ομάδας στην ΕΠΟ Π. Βουρδέρης κ.α)

Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των (απο αριστερά στη φωτογραφία) Νίκου Καφέτζη - γυμναστή, Γιώργου Κιούπη - προπονητή τερματοφυλάκων και Γιάννη Γεωργαρά - προπονητή. 

IMG_1836

Στους στόχους της ομάδας των Τριγλιάνων, εκτός απο το πρωτάθλημα είναι και η καθιέρωση στη πρώτη ομάδα και παικτών που προέρχονται απο τα τμήματα υποδομών της ομάδας και πολλοί απο αυτούς ξεκίνησαν σήμερα τις προπονήσεις . Στη φωτογραφία απο αριστερά Σ. Λάσπατζης, Δ. Βατίστας, Τ. Καραπάνος, Δ. Σταμπέλος, Δ. Μάργαρης, Α. Μουσταφάι, Τ. Σπέτζος, Ν. Σολδάτος και Σ. Βαρώνος

Συνολικά στη σημερινή πρώτη προπόνηση, συμμετείχαν : Γιάννης Χρυσάφης, Λευτέρης Βεστάκης, Παύλος Λάσκαρης, Χριστόφορος Ντούμπερτ, Χρήστος Μεϊμάρογλου, Συμεών Μένιος, Χρήστος Πόρης, Σπύρος Τρυφιάτης, Τζάις Σπέτζος, Στέλιος Λάσπατζης, Δημήτρης Παπάς, Τάσος Καραπάνος, Λευτέρης Κότση, Αλέξανδρος Γιαχάεβ, Βαλεντίνος Γιαχαέβ, Μέλβιν Ζέκιο, Σταύρος Μπαντούνας, Βασίλης-Εφραίμ Μάντζης, Νικόλαος Γριμέκης, Άρης Μουσταφάι,  Δημήτρης Μάργαρης, Νικόλαος Σολδάτος, Δημήτρης Σταμπέλος, Δημήτρης Βατίστας, Μάριος-Ηλίας Ζιούλης, Βαγγέλης Τσέπας, Δημήτρης Σκαφίδας. 

Στο video του rpn.gr που ακολουθεί ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χαχολάκης αναφέρεται στους στόχους της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο και παρουσιάζονται με τη σειρά που γράφτηκαν όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι ποδοσφαιριστές.

Χριστόφορος Ντούμπερετ, ο νεαρός αμυντικός δόθηκε για ένα χρόνο,  δανεικός ,  απο την ΑΕΚ

Ντούμπερετ

Σίμος Μένιος

Σίμος Μένιος, τερματοφύλακας που αποκτήθηκε απο τον Παναργειακό με τον οποίο είχε 17 συμμετοχές την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Στα συν του Μένιου η εμπειρία που απέκτησε περνώντας απο τα goalpost του Απόλλωνα Αθηνών και του Φωστήρα.

Τσέπας Σκαφίδας Βαγγέλης Τσέπας και Δημήτρης Σκαφίδας απο την "παλιά φρουρά" της Τριγλίας Ραφήνας.

Μάντζης Παπάς

"Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος" Βασίλης Μάντζης και Δημήτρης Παπάς , αισιοδοξούν για την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα και ευελπιστούν σε καλές προσωπικές εμφανίσεις και διακρίσεις.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"