Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας, φιλική ισοπαλία με Τράχωνες.

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 01:56 | Αθλητικά |

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο πρώτος φιλικός αγώνας για την Τριγλία Ραφήνας, μετά την επιστροφή της από την προετοιμασία στα Χάνια Πηλίου, με αντίπαλο την ΠΑΕ Α.Ο.Τράχωνες Αλίμου.

Οι παίκτες του Γιάννη Γεωργαρά έπιασαν σπουδαία απόδοση και ειδικά στο α΄ημίχρονο κυριάρχησαν επί μίας ομάδας που φέτος θα αγωνίζεται στην Football League.Στο 30΄ η Τριγλία Ραφήνας προηγήθηκε στο σκορ με έυστοχο χτύπημα πέναλτυ του Δημήτρη Σκαφίδα. Το πέναλτυ κέρδισε η Τργλία Ραφήνας σε ανατροπή του Μέλβιν Ζέκιο. Στο ίδιο διάστημα ο Βασίλης Μάντζης έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ υπέρ της Τριγλίας. Η μοναδική στιγμή που απείλησε η ομάδα των Τραχώνων ήταν στο 40΄, όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, η ομάδα βρήκε το δοκάρι του Σίμου Μένιου.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με την Τριγλία Ραφήνας να στέκεται πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η ισοφάριση για την ομάδα των Τραχώνων ήρθε στο 89΄ σε μία αδράνεια της άμυνας της Τριγλίας.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Μένιος, Λάσπαντζης, Μεϊμάρογλου, Λαζούρας, Ντούμπερετ, Τσέπας, Ζέκιο, Σκαφίδας, Κότσι, Χρυσάφης, Μάντζης.

Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Μίνο, Επιτάσιο, Λάσκαρης, Γκριμέκης, Μάργαρης και Σπέντζος.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"