Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας - Α.Ο. Χαλανδρίου 2-0 ( σε λίγο video με το γκόλ του Ζέκιο και φωτορεπορτάζ απο τον αγώνα)

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 02:36 | Αθλητικά |

Η καλή τεχνική και το πάθος των παικτών του Α.Ο. Τριγλίας , με σωστή τοποθέτηση και χωρίς πολύ τρέξιμο, ήταν αρκετά για να δώσουν στην ομάδα της Ραφήνας τη νίκη με 2-0, απέναντι στον Α.Ο. Χαλανδρίου.

Οι πάικτες της Τριγλίας φάνηκαν κουρασμένοι απέναντι στους αντιπάλους τους που έβαζαν πιο δυνατά τα πόδια τους στη μπάλα αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία των κιτρινόμαυρων, χάνοντας την σπουδαιότερη τους ευκαιρία, στο 72' με σουτ του Λιβατζινού στο δοκάρι.

Τα γκόλ της Τριγλίας

40' Υποδειγματικός συνδυασμός των επιθετικών της Τριγλίας , η μπάλα κατέληξε στο Ζέκιο που δεν δυσκολεύτηκε να πλασσάρει τον Χατζηφόρο, γράφοντας των 1-0

IMG_2046α

70' Έπειτα απο λάθος των αμυντικών του Α.Ο. Χαλανδρίου, η μπάλα κατέληξε στον Επιτάσιο που έγραψε το τελικό 2-0

Η ομάδα της Τριγλίας έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για περισσσότερα τέρματα με τους Χρυσάφη, Ζέκιο και Μάντζη.

Α.Ο. Τριγλίας (Γιάννης Γεωργαράς) : Παπάς (35' Πορής), Σταμπέλος, Μεϊμάρογλου, Λαζούρας, Ντούμπερετ, Τσέπας, Σκαφίδας, Χρυσάφης, Ζέκιο, Μάντζης, Λάσπατζης. Στο β' ημίχρονο χρηησιμοποιήθηκαν οι Κότσι, Μάργαρης, Σολδάτος, Σταμπέλος Δ., Μένιος, Επιτάσιο.

Α.Ο. Χαλανδρίου (Λουκάς Ρόπας)

Α' Ημίχρονο : Χατζηφορος, Μερτής , Παπαδόπουλος, Αποστόλης, Καρακάσης, Χαλβατζής, Κανέλος, Λουκάς, Σπανός, Πατσιαβούρας, Γεωργουδάκης

Β' Ημίχρονο : Βακιρλής, Λαζάρου, Μαράνος, Καλογήρου, Θανοπουλος, Μπακέας, Χαλβατζής, Σπανός, Λιβατζινός, Μπίζας, Σκούμας.

 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"