Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας , Γιάννης Σταμπέλος "σίγουρα θέλουμε να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος γίνεται στο γήπεδο"

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 12:00 | Αθλητικά |

Η στήλη "ΔΗΛΩΣΕΙΣ" αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί τον Γιάννη Σταμπέλο. Έναν ταχύτατο και δυναμικό αμυντικό, που προσδίδει σημαντική αξία στην άμυνα της Τριγλίας Ραφήνας.

Καλησπέρα Γιάννη. Ποια η άποψη σου για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό;

Καλησπέρα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, το πρώτο για φέτος στην Ραφήνα και σίγουρα θέλαμε να ξεκινήσουμε τις εντός έδρας υποχρεώσεις μας με το δεξί. Παίζαμε με έναν αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο και ξέραμε ότι για να νικήσουμε, έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Είχαμε ενα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε την υπεροχή, τις φάσεις και πετύχαμε ένα πολύ θεαματικό γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα ότι είχε την κατοχή της μπάλας ο Ιωνικός, ωστόσο θεωρώ ότι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε. Έτσι ήρθε μια πολύ σημαντική νίκη.

Φοβηθήκατε εσύ και οι συμπαίκτες σου το παιχνίδι, με το ρευστό 1-0;

Σίγουρα όταν βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ με 1-0 πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, γιατί το οποιοδήποτε λάθος γίνει, μπορεί να το πληρώσεις και να δεχτείς την ισοφάριση. Πιστεύω δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι σε κανένα σημείο του, γιατί όπως είπα και προηγουμένως, ο αντίπαλος μας δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου, στα 90' λεπτά του αγώνα.

Πως κρίνεις την σημαντική παρουσία του κόσμου της Τριγλίας στο σημερινό παιχνίδι;

Σήμερα ήταν ο πρώτος αγώνας που έγινε στην έδρα μας, για την φετινή χρονιά και σίγουρα θέλαμε να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος γίνεται στο γήπεδο, για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμασταν, για να φτάσουμε πιο εύκολα στην νίκη. Τους ευχαριστούμε πολύ για το βροντερό παρών που δώσανετην Κυριακή και ευχόμαστε όλα τα παιδιά της ομάδας, σε κάθε παιχνίδι, να μας στηρίζουνε με την παρουσία τους, γιατί τους έχουμε ανάγκη.

Στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος αντιμετωπίζετε τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό. Πως βλέπεις τον συγκεκριμένο αγώνα;

Όπως όλα τα παιχνίδια φέτος είναι πολύ δύσκολα, έτσι θα είναι και αυτό. Θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται για το συγκεκριμένο ματς, Στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"