Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, Χρήστος Μεΐμάρογλου : Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 08:01 | Αθλητικά |

Η στήλη "ΔΗΛΩΣΕΙΣ" φιλοξενεί σήμερα τον Χρήστο Μεϊμάρογλου. Έναν δυνατό και ποιοτικό κεντρικό οπισθοφύλακα, φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Τριγλίας Ραφήνας από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

 Χρήστο, τι έφταιξε και την Κυριακή η Τριγλία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στη Νέα Ιωνία;

Με την Νέα Ιωνία έγινε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος. Προηγηθήκαμε αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο τέρμα που θα μας χάριζε τη νίκη. Πήραμε ένα πόντο και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Μιας που ανέφερες το επόμενο παιχνίδι, ποια είναι η άποψη σου για τον εκτός έδρας αγώνα την επόμενη Κυριακή με την Γλυφάδα;

Το επόμενο παιχνίδι με την Γλυφάδα είναι και αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Μία νίκη με την Γλυφάδα θα μας ανεβάσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Είσαι νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τριγλίας Ραφήνας. Πως βλέπεις την ομάδα;

Η Τριγλία είναι μία ομάδα καινούρια για μένα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και πιστεύω πως ο χρόνος θα το δείξει. Είμαι βέβαιος γι' αυτό.

Παίζοντας πέρυσι στο τοπικό της Αθήνας και φέτος στην Γ΄Εθνική, ποιες διαφορές βλέπεις ανάμεσα σε αυτά τα πρωταθλήματα;

Πέρυσι έπαιζα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ με την Αγία Παρασκευή. Κάθε πρωτάθλημα έχει τις δυσκολίες του. Φέτος αντιμετωπίζω πιο έμπειρες ομάδες, πιο έμπειρους παίκτες και χρειάζεται περισσότερο δύναμη και μυαλό για να ανταπεξέλθει ένας ποδοσφαιριστής.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"