Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας : Ναυάγιο στη Γλυφάδα

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 11:33 | Αθλητικά |

Μία φιλότιμη και ψυχωμένη Γλυφάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας που με τίποτα δεν θύμιζε την περυσινή ομάδα μοντέλο και που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε ιδιαίτερα την γηπεδούχο ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας είχε την εδαφική υπεροχή, περιορίζοντας την Γλυφάδα σε θέση άμυνας. Αλλά όλες οι επιθέσεις της ομάδας της Ραφήνας ήταν ανούσιες, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Μακρυωνίτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γλυφάδα βγήκε, με όσες δυνάμεις είχε, στην επίθεση, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει την Τριγλία Ραφήνας. Στο 54΄ έπειτα από κακή συνεννόηση Μένιου και Τσέπα, ο τελευταίος απομάκρυνε την μπάλα, η οποία πήγε στον Κόντη. Αυτός βρήκε με ωραία μπαλιά τον Μάριο Καραγιάννη, ο οποίος με ωραία πλασέ από τα αριστερά νίκησε τον Μένιο και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Η Τριγλία προσπάθησε από εκείνο το σημείο και μετά να απειλήσει, αλλά ο ανορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης δεν της έδωσαν περιθώρια για κάτι καλό. Στο 66΄ο Λευτέρης Βεστάκης είχε ένα καλό σουτ, που έδιωξε εντυπωσιακά ο Μακρυωνίτης. Στο 86΄παρολίγο να γινόταν η ισοφάριση για την Τριγλία Ραφήνας. Ο Γιάννης Χρυσάφης επιχείρησε δυνατό σουτ και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στην εστία του Μακρυωνίτη χτύπησε πάνω στο σώμα του Μάντζη και κατέληξε άουτ.

Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Μακρυωνίτης, Ακογλάνης (78' Ζάχι), Τσιτοφώτος, Βαρδακώστας, Μιχαήλ (85' Σκουρλής), Μπούμπας, Λιόσης, Θ. Κόντης, Μπότης (65' Παναγόπουλος), Γ. Κόντης, Καραγιάννης.

Α.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: Μένιος, Λάσπατζης, Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ (46' Λάσκαρης), Τσέπας, Σκαφίδας, Βεστάκης (76' Κολοκοτρώνης), Μπαντούνας (78' Σταμπέλος), Μάντζης, Χρυσάφης, Ζέκιο.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"