Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας , Στέλιος Γκίκας "Δίνουμε τα πάντα για τη νίκη και θέλουμε το κόσμο δίπλα μας"

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 07:31 | Αθλητικά |

Αυτή την εβδομάδα η στήλη "ΔΗΛΩΣΕΙΣ" της επίσημης ιστοσελίδας του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, φιλοξενεί τον Στέλιο Γκίκα. Έναν παίκτη, κυριολεκτικά πολυεργαλείο, που μπορεί να παίξει άνετα, σχεδόν σε όλες στις θέσεις της ομάδας.

Στέλιο, θα μας πεις πως είδες το παιχνίδι με τον Γιούχτα.

Το παιχνίδι με τον Γιούχτα δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, αλλά μετά το πρώτο 20λεπτο ανεβάσαμε την απόδοση μας, ήρθε και το γκολ και μετά λύθηκαν τα πόδια μας.

Νομίζεις ότι το γκολ σου, το οποίο ήταν το πρώτο για την Τριγλία ήταν καθοριστικό ή ήταν θέμα χρόνου να σημειώσει η ομάδα γκολ;

Νομίζω οτι το γκολ μου ήρθε σε ένα καλό χρονικό σημείο και μας βοήθησε στο να φύγει το άγχος και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε.

Το επόμενο παιχνίδι που δίνει η Τριγλία, είναι το εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Ποια η άποψη σου;

Σίγουρα το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι δύσκολο, αλλά φέτος έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα είμαστε σοβαροί και πιστεύω ότι και σε αυτό το ματς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.

Φέτος η παρουσία του κόσμου της Ραφήνας στις κερκίδες, δεν είναι η αναμενόμενη. Πως το βλέπεις αυτό, εσύ και οι συμπαίκτες σου;

Σίγουρα ο κόσμος πέρυσι ήταν κοντά μας πολύ περισσότερο απο φέτος. Δεν μπορώ να ξέρω όμως γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ωραίο να παίζουμε σε μισοάδειο γήπεδο.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"