Α` Προκριματική φάση Π/Ε ελληνορωμαϊκής: Διπλή πρόκριση για τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας -Πικερμίου!

Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 10:57 | Αθλητικά |

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας - Πικερμίου, ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πλαίσιο των πανελληνίων διοργανώσεων, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, στην Καισαριανή.

Στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Μελλησινός» πραγματοποιήθηκε η α` προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων και εφήβων ελληνορωμαϊκής, όπου δόθηκαν και τα πρώτα «εισιτήρια» για τα κορυφαία ραντεβού των ίδιων κατηγοριών που θα γίνουν τους προσεχείς μήνες (Μάρτιος Π/Κ, Απρίλιος Ε/Ν).

Από τους αγώνες της Καισαριανής, προκρίθηκαν οι τέσσερις πρώτοι από κάθε κατηγορία, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η β` προκριματική φάση θα γίνει το διήμερο 14-15 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό , αλλά οι παλαιστές του Βασίλη Κολλάρου, καλά προπονημένοι για την όσο το δυνατόν καλύτερη εμφανισή τους και με το σημαντικό κίνητρο της πρόκρισης στα τελικά, τα κατάφεραν. 

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μιαούλης στα 55 κιλά ελευθέρας πάλης εφήβων και ο Γιώργος Τσαρούχας στα 85-100 κιλά ελευθέρας πάλης παίδων, κατέκτησαν τη τρίτη θεση και πήραν τη πρόκριση για τα τελικά. Ο Μάριος Πασπάλης στα 69 κιλά και ο Παρασκευάς Μιαούλης στα 63 κιλά Παίδων ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στήριξαν την ομάδα, καθώς συνεχίζουν τις προπονήσεις τους και διαβάζουν καθημερινά για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή Βασίλη Κολλάρο για την προσπάθειά τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια στους αγώνες που θα ακολουθήσουν στην Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα.
 
Στην ίδια διοργάνωση και οι "γείτονες" Μαραθωνίτες Δημήτρης Μπούσουλας και Νικηφόρος Κάπελας, πήραν τη πρόκριση στα 66 κιλά εφήβων και 58 κιλά παίδων αντίστοιχα.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"