(Νέοι) Τριγλία Ραφήνας - Παλληνιακός 3-1 (φωτορεπορτάζ)

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 12:25 | Αθλητικά |

Ο αγώνας περνούσε σε δεύτερη μοίρα σήμερα για όλους , όταν στο γήπεδο βρέθηκαν οι πιτσιρικάδες του Παλληνιακού που κάποτε και αυτοί άκουγαν τις οδηγίες του Σωκράτη Κιούρκου που έφυγε νωρίς.

Σήμερα και πριν τον αγώνα των ομάδων νέων Τριγλίας Ραφήνας και Παλληνιακού, η Διοίκηση της Τριγλίας τίμησε τη μνήμη του Σ. Κιούρκου προσφέροντας λουλούδια στην ομάδα του τον Παλληνιακό και μάλιστα ο Πρόεδρος τη ομάδας Γιώργος Χαχολάκης , μιλώντας στο rpn.gr,  αναφέρθηκε στην προσφορά του Σωκράτη Κιούρκου στοο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι , η ομάδα των νέων της Τριγλίας ήταν εμφανώς ανώτερη της αντιπάλου ομάδας και το τελικό σκόρ 3-1 δειχνει αυτή τη διαφορά.

Η Τριγλία προηγήθηκε στο 25' όταν απο εκτέλεση κόρνερ του Καραπάνου ο Μαργέτης με πλασέ έκανε το 1-0 . Στο 27 σε σουτ του Ζιούλη και απόκρουση του η μπάλ έφτασε στον Ζαφειρόπουλο που έγραψε το 2-0 και ο Δημήτρης Βατίστας έγραψε το τελικό 3-1 για την Τριγλία που είχε και ένα δοκάρι στο 10' σε σουτ του Ζιούλη. 

Διατητής της συνάντησης ήταν ο Ν. Μπερέτας μς βοηθό τον Γ. Νίκα και τα πήγαν πολύ καλά.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας : Σαράκης, Λεβαντής, Αρβανιτίδης, Σκάσης, Μαργέτης, Μάργαρης, Σολδάτος, Καραπάνος, Ζιούλης, Ζαφειρόπουλος, Βατίστας Χ. και σαν αλλαγές οι Βατίστας Δ., Βαρωνος, Παπαναστασίου, Πλιάτσικας, Νησωτάκης, Συκάς

Α.Ο. Παλληνιακός : Τζεμπελικος, Θεοδώρου, Κιούρκος, Γεωργόπουλος, Καμπάνης, Τσιωλης, Αναστασίου, Παππαδόπουλος, Φοτο, Καλτσουκαλάς και σαν αλλαγές οι  Ρασιάρμος, Κρούσσος, Πάντζιος, Νικολοπουλος

 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"