"Ευχαριστούμε το Σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο ..." αλλά και ένα "παραπονάκι"

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 10:11 | Αθλητικά |

Αυλαία σήμερα για το Η' Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που οργανώθηκε απο το Σύλλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας (Σ.Α.Ρ).

Παράλληλα όμως με τους αγώνες, η Η' Ενωση Αντισφαίρισης στην οποία συμμετέχουν 48 Σύλλογοι , με τη συνδρομή του Σ.Α.Ρ και του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, ο οποίος διέθεσε το αμφιθέατρο του Γυμνασίου Λυκείου Ραφήνας, πραγματοποίησε στη Ραφήνα, την εορτή της για τη νέα χρονιά (κόψιμο πίτας), βραβεύσεις αθλητών της Η' Ένωσης και τις εκλογές για το νέο Δ.Σ.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ευάγγελος Πετρόχειλος, αφού αναφέρθηκε σε θέματα της Ένωσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει :

- στο πρόσωπο του παρισταμένου Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, όλους τους αρμοδίους του Δήμου που βοήθησαν για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος

- τον Σ.Α.Ρ για την πολύτιμη προσφορά του που αφορά μεταξύ των άλλων και διοργάνωση πρωταθλημάτων της Η' Ενωσης. 

Στην εκδήλωση εκτός απο τον Δήμαρχο, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής, Γιώργος Κοκκόλης και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π Γιώργος Δουβίτσας.

Εκπρόσωποι του Σ.Α.Ρ στο Δ.Σ της  Η' Ένωσης Αντισφαίρισης

Στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Η' Ένωσης Αντισφαίρισης, στο νέο Δ.Σ που εξελέγη συμμετέχει η Πρόεδρος του Σ.Α.Ρ Σοφία Μαρσέλου και η Κατερίνα Καραμολέγκου στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Και το "παραπονάκι" της Δώρας Αλιμπέρτη

Το rpn.gr βρέθηκε στο Λόφο του Οχυρού για να παρακολουθήσει τους αγώνες, και στα διαλείμματα των αγώνων σε "χαλαρή και φιλική" on thε record συζήτηση με την Αντιπρόεδρο Δώρα Αλιμπέρτη ενημερώθηκε για πολλά θέματα του Συλλόγου και θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτικό ρεπορτάζ.

Το σημαντικότερο όμως είναι ένα "παραπονάκι" του Συλλόγου που ξεκινάει με τις επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων. 

Η Δ. Αλιμπέρτη σε καμιά περίπτωση δεν "παραπονέθηκε" διότι ό Σύλλογος δεν χρηματοδοτήθηκε, ούτε διαμαρτυρήθηκε γιατί άλλοι αθλητικοί σύλλογοι χρηματοδοτηθηκαν. 

"Δεν είμαστε της αρχής "να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα", εκείνο που μας πείραξε ήταν η αναφορά που έγινε σε εμμεση χρηματοδότηση μας και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι και σύλλογοι που χρηματοδοτήθηκαν είχαν και αυτοί την επιπλέον ανάλογη έμμεση χρηματοδότηση"

Ξεπερνώντας όμως το "παραπονάκι" συνέχισε : "Χρηματοδότηση μπορεί να μην πήραμε, αλλά  η αγάπη μας για το άθλημα σε συνδυασμο με την προβολή της πόλης, δεν θα μας καταστήσει αδιάφορους. Μετά και απο αυτή τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος που ήρθε σε συνέχεια άλλων επιτυχημένων διοργανώσεων απο το Συλλογό μας, θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους γειτονικών δήμων και με τη βοήθεια των δημοτικών αρχών και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, να διοργανώσουμε ένα διεθνές τουρνουά με καταξιωμένους στη παγκόσμια κατάταξη αθλητές."

Αυτά μας είπε η Αντιπρόεδρος του Σ.Α.Ρ Δώρα Αλιμπέρτη και πιστεύουμε ότι με τη διάθεση προσφοράς που τους διακρίνει , θα υλοποιήσουν τα σχεδιά τους.

(Συη φωτογραφία η Αντιπρόεδρος του Σ.Α..Ρ. Δώρα Αλιμπέρτη με την αθλήτρια του Συλλόγου Σημέλα Κουλουκύθα που διακρίθηκε στο 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα στην κατηγροία Κ12)

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"