"Δημητροπούλεια 2015" (φωτογραφίες :135 , video : 3)

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 12:48 | Αθλητικά |

Μια διοργάνωση που όμοιά της, δεν έχει ξαναγίνει στη Ραφήνα.

Τιμήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , ο αξέχαστος συμπολίτης μας Νίκος Δημητρόπουλος και οι εκατοντάδες επισκέπτες και αθλητές είχαν την ευκαιρία να δούν σήμερα μια Ραφήνα διαφορετική.

Την καλύτερη και ομορφότερη Ραφήνα που όλοι μας θέλουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους έβαλαν "πλάτη" για μια διοργάνωση που απέσπασε τα κολακευτικότερα σχόλια όλων όσων βρέθηκαν σήμερα στη πόλη μας.

Kαι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ξεκινάμε με όλα όσα έγιναν πριν την εκκίνηση 

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης

Δείτε και ακούστε στο video του rpn.gr τι δήλωσαν για τους αγώνες :

η Άννα Δημητροπούλου (συζυγος) και ο Δημήτρης Δημητρόπουλος (γιός) του Νίκου Δημητροπουλου. ο δημοσιογραφος Aργύρης Κωστάκης που αγωνίστηκε με την ιδιότητα του πρεσβευτή καλής θέλησης της UNICEF, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος, ο Σπύρος Λουκάτος εκπρόσωπος της Α.Ε Λουκάτος (μεγάλου χορηγου των αγώνων), ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Ρ Γιώργος Ορκόπουλος, ο προπονητής της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης, η Μαραθωνοδρόμος και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο Μαρία Πολύζου, ο Μαραθωνοδρόμος και διακριθείς στους Special Olympics Νίκο Τσατσακλά που ήρθε απο την Αντιμάχεια της Κώ, ο Γιώργος Καραβίδας επι σειρά ετών πανελληνιονίκης και πρωταθλητής στο Μαραθώνιο, ο Αρχιμουσικός της Δημ. Φιλαρμονικής Ραφήνας κ. Καλούδης, ο Χρήστος Σωτηροπουλος Μεσογειονίκης, Βαλκανιονίκης και πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων, ο Σπύρος Ανδριόπουλος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο και ο Κώστας Πούλιος νικητής του σημερινού αγώνα 10 χιλ. και πρωταθλητής Μαραθωνοδρόμος.

Και ο αγώνας ξεκινάει. Το πιστόλι εκκίνησης στα χέρια του "αφέτη" Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη.

Δείτε τους περισσότερους απο τους αγωνιζόμενους και όλες τις απονομές ΕΔΩ

 

CUSTOM_RPN_COMMENT_HEADING