ΑΠΟ Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας "Σας ευχαριστούμε"

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 18:11 | Αθλητικά |
Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου Ανατολικής Αττικής για πρώτη φορά στην ιστορία της,  έχει την τιμή να ευχαριστήσει τους κάτωθι :
Τους  προπονητές,  τον  γυμναστή, τους φυσιοθεραπευτές, τους  φροντιστές   και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας,  που έδωσαν και την ψυχή τους  για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ που μαζί με το μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών  της ακαδημίας μας , που μαζί με τους γονείς τους,  κατέκλυσαν κυριολεκτικά το γήπεδο Κορωπίου και δημιούργησαν μια καθόλα εντυπωσιακή και «αθλητική» εξέδρα, με αποτέλεσμα να δώσουν δύναμη και θάρρος στους αθλητές μας.
Τα φίλα σωματεία, ιδιώτες και φορείς που με τις ευχές τους, προφορικές και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, μας ευχήθηκαν πριν αλλά και μετά τον τελικό και ιδιαίτερα τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ για την παραχώρηση του γηπέδου του, για την απαραίτητη προπόνηση των παικτών στο χόρτο.  
Τον Δήμαρχο μας κο Πιστικίδη Βασίλη και τον Αντιδήμαρχο κο Μπουρνού Βαγγέλη για την αμέριστη συμπαράσταση και ενθάρρυνση.   
Τον επίτιμο Πρόεδρο του συλλόγου Κο Λουκάτο Γιώργο για την τεράστια οικονομική και ηθική του  στήριξη, το μέγεθος της οποίας φανερώθηκε στις εκδηλώσεις αγάπης των ποδοσφαιριστών μας προς αυτόν. 
Όλους τους χορηγούς της ομάδας μας  αλλά και τους φιλάθλους που μας συμπαραστέκονται  οικονομικά και ηθικά.
Σε όλα τα  διαδικτυακά  κανάλια της πόλης μας και όχι μόνο και την εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ» του δικού μας Μπαλαμότη Θανάση και ιδιαίτερα στους κ.κ. Αντωνάκο Δημήτριο και Μαιόπουλο Κυριάκο και Ιωάννου Βαγγέλη για  την πλήρη ενημέρωση του κοινού.
Τέλος θέλουμε να υποσχεθούμε ότι η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη, έτσι ώστε να χαρούμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές δόξας και σας θέλουμε όλους μαζί. 
 
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ
 
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"