Nέστος Χρυσούπολης - Θύελλα Ραφήνας 2-0

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 18:54 | Αθλητικά |

Τελικός κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, λύγισε η Θύελλα, αλλά συνεχίζει στα μπαραζ και στο στόχο της που είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική.

10’’ Αμέσως μετά τα σέντρα , επίθεση για τον Νέστο Χρυσούπολης, ο Μπουλγουράς μπαίνει στη περιοχή της Θύελλας από αριστερά και ο Μαχαιρούδης γράφει το 1-0 για το Νέστο.

Μουδιασμένοι οι Λιγνιτωρύχοι , φανερά επηρεασμένοι από το γρήγορο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο παραχώρησαν 4 κόρνερ.

Σιγά-σιγά μετά το 10λεπτο, η Θύελλα άρχισε να περνάει πιο συχνά τη σέντρα, αλλά ο Νέστος έχοντας μπροστά τους Μπλουγουρά και Ζγκούρι είναι απειλητικός, όπως στο 15’ που είχαμε συνδυασμό Μπλουγουρά – Ζγκούρι η χλιαρή  σέντρα του οποίου κατέληξε στα χέρια του Πάντου.

Μέχρι το 20λεπτο και εκτός από το γκολ δεν είχαμε κάποια σημαντική ευκαιρία, αλλά στο 22’ είχαμε μια σημαντική ευκαιρία όταν από συνδυασμό Χασάνογλου-Κότεφ η διαγώνια σέντρα του από δεξιά πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Πάντου  και χιλιοστά μπροστά από το πόδι του Ζγκούρι.

Πρώτο ακίνδυνο σουτ προς την εστία του Καραβελίδη έγινε από το Ντόσκα στο 23’,ενώ πολύ καλή ευκαιρία έχασε η Θύελλα όταν από μακρινό σουτ του Ντούνη η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Καραβελίδη.

Ο Σιαματάς παίζει από πολύ κοντά το Καζαντζή και δεν τον αφήνει να αναλάβει πρωτοβουλίες, ενώ οι Ντόσκας και Αράπης έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα.

33’ Κίτρινη κάρτα στο Σερέτη για μαρκάρισμα στο Κότεφ

Μετά το 35’ είχαμε μια εσωτερική αλλαγή άλλαξαν αμοιβαία θέσεις ο Κότεφ από δεξιά πήγε στα αριστερά εκεί που έπαιζε ο Ζγκούρι.

44’ η μεγαλύτερη ευκαιρία της Θύελλας , όταν ο Κατσούγκρης εκμεταλλεύτηκε λαθος του Μπλουγούρα και με ένα γλυκό σουτ πήγε να στείλει τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Άκη Καραβελίδη που έδιωξε με εκπληκτική εκτίναξη .

Β’ ημίχρονο

Για τη Θύελλα Ραφήνας ήτανν η πρώτη καλή ευκαιρία του β΄ημιχρόνου στο 47’ όταν σε σέντρα του Μανουσάκη έκοψε ο Σιαμάτας, έφτασε η μπάλα στον Κατσούγκρη έξω από την περιοχή, ο οποίος σούταρε και η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραβελίδη.

Ο Νέστος στο β’ ημίχρονο ξεκίνησε να παίζει πιο κλειστά.

Στο 53’ ο διαιτητής Τίκας έδειξε κίτρινη κάρτα στο Παυλακάκη για σκληρό μαρκάρισμα στον Αθανασοπουλο που προηγουμένως τον είχε τριπλάρει με εντυπωσιακό τρόπο.

Διπλή αλλαγή για τη Θύελλα είχαμε στο 56’ όταν ο Δημεσπύρα πήρε τη θέση του Μανουσάκη και ο Μουλάκης του Σερέτη.

Στο 57’ είχε μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι καλό όταν ο Αθανασόπουλος μπήκε από αριστερά αλλά τη σέντρα του έκοψε ο Σιαματάς

Στο 58’ ο Τασόπουλος είδε κίτρινη κάρτα όταν έκοψε αντικανονικά τον Κότεφ

Στο 60 είχαμε τη πρώτη αλλαγή για το Νέστο, όταν ο Δεσύλλας πήρε τη θέση του Χασάνογλου

Ο Πέτρος Τσιγκούλης ολοκλήρωσε γρήγορα τις τρείς αλλαγές όταν στο 63’ αντικατέστησε τον Τσέλιο με τον Προδρόμου που πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αμέσως στο επόμενο λεπτό στο 64’ είχαμε μια ακόμη καλή ευκαιρία , όταν ο Καζαντζής έδωσε πάσα στον Αθανασοπουλο, μπήκε από αριστερά και από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραβελίδη.

Στο 66’ ο Ζγκούρι είδε κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κατσούγκρη

Μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του ο  Νέστος, έχασε στο 72’ όταν ο Ζγκούρι έβγαλε τετ-α-τετ μόνο του Δεσύλλα το σουτ του οποίου ήτανν αδύναμο.

Ακόμη μια σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο 73’ όταν σε φάουλ του Μπλουγούρα ο Γκατζολάρι βγήκε πίσω από την άμυνα της Θύελλας, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Νέα ευκαιρία με τον Γκατζολάρι το σουτ του οποίου κόντραρε σε αμυντικό της Θύελλας και κατέληξε κόρνερ.

Στο 78’ ο Μουλάκης έπειτα από πάσα του Καζαντζή, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Νέστου και έπιασε ένα σουτ στέλνοντας τη μπάλα πάνω στο Καραβελίδη.   

Λιγο πριν από τη λήξη ο Νέστος στο 86’  έχασε καλή ευκαιρία με τον Κούτεφ και στο 88’ με τον Δεσύλλα.

Στο 90΄ είδε κίτρινη κάρτα ο Παπαδάτος 

Στις καθυστερήσεις ο Δεσύλλας μπήκε στη περιοχή είδε τον Κούτεφ που ερχόταν του έδωσε τη μπάλα , αυτός πλάσσαρε τον Πάντο και έγραψε το 2-0. 

Θύελλα Ραφήνας (Πέτρος Τσιγκούλης) Πάντος, Μανουσάκης (56’ Δημοσπύρος), Τσέλιος (63’ Προδρόμου), Τασόπουλος, Σερέτης (56’ Μουλάκης), Ντούνης, Αράπης, Ντοσκας, Καζαντζής, Κατσούγκρης Αθανασόπουλος  Αναπληρωματικοί : Δημοσπύρος, Γεραγωτέλης, Μοουλάκης, Προδρόμου, Μαργέτης, Μπαξεβάνης, Χαρακτίδης

Νέστος Χρυσούπολης (Νίκος Καραμπετάκης) : Καραβελίδης, Στέρεφ, Μπουλγουράς, Σιαματάς, Παυλακάκης, Παπαδάτος (85’ Μανούκος) Χασάνογλου (60’ Δεσύλλας), Γκατζολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ, Ζγκούρι(70’ Γαμβρέλης) Αναπληρωματικοί : Εμμανουηλίδης, Ασλανίδης, Μανούκος, Λεοντιαδης, Γαμβρέλης, Τσέκος, Δεσύλλας

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"