Αγώνας δρόμου "Μητέρας Ραφήνας 2015" Παλαιστικός Ραφήνας Πικερμίου! (video)

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 09:30 | Αθλητικά |
Ο Αγώνας Δρόμου με συμβολικό χαρακτήρα, αφιερωμένος στην Γιορτή της Μητέρας, πραγματοποιήθηκε από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου, την Κυριακή  10 Μαΐου σε στα πλαίσια του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ραφήνας-Πικερμίου σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας,τον Δήμο και τον ΔΟΠΑΠ, με εκκίνηση το Άγαλμα της Μάνας (νεκροταφείο Ραφήνας) και ο τερματισμός στο Οχυρό.
   

Μαζί με  μέλη του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος Σύλλογος έτρεξαν μαμάδες, παιδιά μικρά και μεγάλα και αρκετοί γονείς. Προσκεκλημένες του συλλόγου που έτρεξαν : η Μαρίνα Τουτουντζή, η οποία είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων εξαιρετικά διακριθέντων αθλητών, πρωταθλήτρια επί σειρά ετών στην τεχνική κολύμβηση με διακρίσεις στο εξωτερικό σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο και μαμά δύο παιδιών και  η πρωταθλήτρια  27χρονη Μαρία Πηγή Ψαρράκη καθηγήτρια πάνω στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στην Άρση Βαρών και στην Ευρωστία και Υγεία. Στον τερματισμό οι δυο πρωταθλήτριες μαζί με τον Πρόεδρο του Παλαιστικού κο Θ. Κολλάρο, έκαναν τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.
     Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας και την κα Πόλυ Λαζαρίδου για την πρόταση συνεργασίας, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κο Γιώργο Δουβίτσα, το Θέμη Τασσόπουλος ποδοσφαιριστή της Θύελλας- που είναι σε όλες τις εκδηλώσεις του Παλαιστικού καθώς η μικρή κορούλα του Ιωάννα είναι αθλήτρια της Ρυθμικής και μελλοντική πρωταθλήτρια- το μέλος του Συλλόγου κο  Λευτέρη Κυριακόπουλο και  τον αθλητή της Πάλης Μάριο Πάσπαλη για την οργάνωση του αγώνα!
 
 
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΣΠΑΛΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΗΓΗ ΨΑΡΡΑΚΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΠΑΙΔΩΝ)
 
 
 
 
ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ ΨΑΡΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ
 
 
 
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
 
ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
 
 
 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"