Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας : Το πάλεψαν οι έφηβοι

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 08:10 | Αθλητικά |
Η ομάδα των εφήβων της Τριγλίας Ραφήνας πάλεψε στον τελικό του Θουκυδίδειου πρωταθλήματος, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα όχι στον Α.Ο. Χαλκίδα, αλλά στον πολύ κακό διαιτητή της συνάντησης. 
Ο αγώνας που διεξήχθη το Σάββατο 16/05/2015 στο Ενωσιακό γήπεδο της Χαλκίδας πρόσφερε πολλές συναντήσεις στους 100 περίπου θεατές που παρακολούθησαν την συνάντηση (ανάμεσα τους και 40 εκδρομείς από την Ραφήνα).
 
 
 
Η ομάδα της Ραφήνας παρατάχθηκε στον αγώνα με τους:Πόρης Χρήστος, Σολδάτος Νικος, Νησσωτάκης Ηλίας, Αρβανιτίδης Βασίλης, Μαργέτης Γιώργος, Συκάς Θάνος, Βατίστας Χάρης, Μάργαρης Δημήτρης, Καραπάνος Τάσος, Ζαφειρόπουλος Βαγγέλης και Βατίστας Δημητρης.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την κατοχή της μπάλας μοιρασμένη, χωρίς να γίνουν οι μεγάλες φάσεις. Στο 10΄λεπτό της συνάντησης ο διαιτητής του αγώνα, απέβαλε αναίτια τον Καραπάνο της Ραφήνας, με απευθείας κόκκινη, δίνοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα στην ομάδα της Χαλκίδας. Παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα, η Ραφήνα κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της και αυτή ήταν η ομάδα που φαινόταν πιο πολύ στο γήπεδο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 5΄ λεπτό της επανάληψης, ο διαιτητής του αγώνα έδειξε πέναλτι εις βάρος της ομάδας, σε ανατροπή επιθετικού της Χαλκίδας από τον Νίκο Σολδάτο. Το πέναλτι εκτέλεσθηκε εύστοχα και έγινε το 1-0. Στο 12΄ λεπτό της επανάληψης, η ομάδα της Ραφήνας έμεινε με 9 παίκτες, καθώς ο Δημήτρης Βατίστας δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρόλα αυτά η Ραφήνα πίεσε μέχρι τέλους και θα μπορούσε με λίγη τύχη να πάει το ματς στην παράταση.
Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι:
Καλφάογλου Μάριος, Μαρινόπουλος Κώστας, Σκάσης Αλέξης, Βαρώνος Σταύρος και Παπαναστασίου Αναστάσιος.
Η επιτροπή υποδομών θέλει να συγχαρεί τον Α.Ο. Χαλκίς για την κατάκτηση του κυπέλου και να τους ευχαριστήσει για την άψογη φιλοξενία.
 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"