Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας : Απολογισμός επιτροπής υποδομών

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 08:50 | Αθλητικά |
Η επιτροπή υποδομών του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων υποδομών, αισθάνεται υπερήφανη που η χρονιά έκλεισε με ένα τεράστιο θετικό πρόσημο.
 
Από τον Αύγουστο του 2014, όταν όλα τα τμήματα υποδομών πέρασαν στα χέρια του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, ξεκίνησε μία τεράστια προσπάθεια αναγέννησης τους, ενταγμένης στην φιλοσοφία, στο ήθος και στην μεγάλη ιστορία των 83 χρόνων του συλλόγου μας. Προσπάθησε και πέτυχε να προσφέρει έναν ποιοτικό τρόπο εκγύμανσης και εκμάθησης του ποδοσφαίρου, παράλληλα με την διαμόρφωση μίας σωστής προσωπικότητας. Το μοτίβο που κινήθηκε ήταν "ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΣΩΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ". 
 
Μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα, η Ραφήνα και όλη η ευρύτερη περιοχή αγκάλιασε την όλη προσπάθεια και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Παράλληλα ο σύλλογος μας κατάφερε και ενέταξε τα τμήματα υποδομών, ηλικίας από 6 ετών έως 11, στις αθλητικές ακαδημίες του ΟΠΑΠ. Μία από τις 125 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας, ανάμεσα σε 2.000 σωματεία που αξιολογήθηκαν.
 
Οι έφηβοι του συλλόγου δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ, πήραν όμως την δεύτερη θέση στο Θουκυδίδειο τουρνουά που συμμετείχαν. Το τεράστιο όμως κέρδος για την Τριγλία Ραφήνας είναι ότι κέρδισε πολλούς νεόυς ποδοσφαιριστές για την ανδρική ομάδα, κάνοντας για μία ακόμη χρονιά πράξη την πάγια τακτική της, να στελεχώνει την πρώτη ομάδα του συλλόγου με δικό της "αίμα". 
 
Οι επιτυχίες αυτής της χρονιάς ήταν πολλές. Το παμπαιδικό και το παιδικό τμήμα κατάφεραν, μέσα από πολύ καλές εμφανίσεις να προκριθούν στην τελική φάση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ. Επίσης τα δύο αυτά τμήματα συμμετείχαν στο τουρνουά Elite Cup, ανταγωνιζόμενα με μεγάλη επιτυχία αντίστοιχα τμήματα ΠΑΕ. 
 
Τα μικρά μας Τριγλιάκια στα δύο τουρνουά που συμμετείχαν, αλλά και σε όλους τους αγώνες που έδωσαν, άφησαν άριστες εντυπώσεις και έδειξαν την ποιοτική και σε βάθος δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών.
 
Τα projunior του συλλόγου είχαν μία εκπληκτική χρονιά, πετυχαίνοντας πολλές νίκες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ και παίρνοντας την δεύτερη θέση στο τουρνουά της ΕΠΣΑ, ανττιμετωπίζοντας δυνατές και ιστορικές ομάδες.
 
Αφήνουμε για το τέλος την ομάδα Junior της Τριγλίας Ραφήνας, που πραγματικά μας κατέπληξε σε υπερθετικό βαθμό. Όταν ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος, όλοι μας την υπολογίζαμε σαν τον "αδύνατο" κρίκο των υποδομών. Τα παιδιά όμως, με αυταπάρνηση και προσήλωση, δημιούργησαν ένα αξιόμαχο και υπολογίσιμο σύνολο, που με την πάροδο του χρόνου γινόταν όλο και πιο δυνατό. Τα παιδιά των junior πραγματικά απέδειξαν σε όλους μας, ότι η φανέλα της Τριγλίας είναι πολύ βαριά και κουβαλάει μεγάλη ιστορία.
 
Τελειώνοντας, η επιτροπή υποδομών ευχαριστεί θερμά τους προπονητές, το ιατρικό επιτελείο, τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και πρωτίστως τους ίδιους τους αθλητές, για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. 
 
Ελπίζουμε ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος να είναι ακόμη καλύτερη και τα τμήματα μας να μας χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερες χαρές και συγκινήσεις.
 
Σας περιμένουμε όλους και ακόμη περισσότερους και την επόμενη χρονιά!
 
Επιτροπή υποδομών Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"