200 και πλέον παιδιά στα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα του Συλλόγου Αντισφαίρισης!

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 19:43 | Αθλητικά |
Αν και η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα τένις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ραφήνας τυπικά δεν έχει λήξει ακόμα …….οι συμμετοχές ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. 
Έτσι, από την Δευτέρα 15 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου, 200 και πλέον παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών, θα μυηθούν στις βασικές τεχνικές και στα μυστικά του συναρπαστικού αθλήματος του τένις, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, στις άρτιες δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ραφήνας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών.
Το «εύκολο μέρος» της διοργάνωσης τελειώνει…. τα παιδιά τοποθετούνται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους.
Σε λίγο αρχίζουν «τα δύσκολα»…
Όλα τα παιδιά πρέπει να περάσουν ευχάριστα αυτές τις δύο εβδομάδες που θα είναι κοντά μας.
Τους υποσχόμαστε ότι όλο το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συλλόγου θα κάνουν τα πάντα γι αυτό το σκοπό και ελπίζουμε να τους κάνουμε να αγαπήσουν το όμορφο άθλημα μας..
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν στην προσπάθεια μας να συγκεντρώσουμε τον μεγάλο αυτό αριθμό παιδιών στις εγκαταστάσεις μας.
Τον ηλεκτρονικό και έντυπο τοπικό Τύπο που πρόβαλαν την προσπάθεια μας.
Τους καταστηματάρχες της Ραφήνας και του Πικερμίου που δέχτηκαν τις αφίσες μας στα καταστήματα τους.
Τους διευθυντές και τα στελέχη των σχολείων μας που διέδωσαν την ιδέα μας.
Τους πολλούς απλούς εθελοντές και φίλους του Συλλόγου που με την αθόρυβη και ανιδιοτελή τους συνεισφορά , βοηθούν τον Σύλλογο σε κάθε εκδήλωση ή διοργάνωση που αναλαμβάνει.
Και φυσικά τον Δ.Ο.Π.Α.Π και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Β. Σπαντούρο για την αμέριστη βοήθεια του καθώς και την συνεργασία του με την συμμετοχή και παιδιών από το camp 2015 στα μαθήματα.
Τα «δωρεάν μαθήματα τένις» έχουν γίνει πλέον θεσμός για τον Σύλλογο και την πόλη μας και έτσι τα αντιμετωπίζουμε. Με την ελπίδα να μεταφέρουμε την αγάπη μας για το όμορφο άθλημα μας, σε όσο το δυνατόν περισσότερες/ους νεαρές/ούς συντοπίτες μας.
Από την Δευτέρα στις 9.00 π.μ. λοιπόν, ο λόφος «Οχυρό» θα γεμίσει από χαρούμενες παιδικές φωνές.
Ελάτε κι εσείς να χαρείτε μαζί τους.
Σας περιμένουμε
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"