"Φιλική" νίκη για τον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας επί της συμπολίτισσας Θύελλας Διασταύρωσης με 3-1

Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 20:38 | Αθλητικά |

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας προηγήθηκε μόλις στο 2' με γκολ του Μέλβιν Ζέκιο 

έπειτα απο απ' ευεθίας εκτέλεση φάουλ, διπλασίασε τα τερματά του στο 25' με σέντρα σου του Μανδύλη , για να μειώσει η Θύελλα πριν απο τη λήξη του α' ημιχρόνου στο 41' με κεφαλιά του Τασσόπουλου. Η Τριγλία πέτυχε και τρίτο γκολ στο 72' με πλασέ του Κότσι.

Τι δήλωσαν οι προπονητές

Ηλίας Καλοπήτας (Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας) : Αν και είμαστε στη προετοιμασία, είμαι ευχαριστημένος για τη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες μου και για το ζήλο που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει  ολοκληρωθεί ακόμη και συνεχίζουμε.

Πέτρος Τσιγκούλης (Θύελλα Ραφήνας) : Το κέρδος απο το σημερινό αγώνα είναι τα θετικά μηνύματα που έλαβα απο τα νέα παιδιά , που είναι και το διακύβευμα της νέας ομάδας που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Θέλουμε δουλειά και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Να σημειώσουμε ότι λίγο  πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα ,το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Λέτσο στον σύλλογο, στον οποίο και ευχήθηκε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Αλέξανδρος Λέτσο είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Πέρυσι αγωνίσθηκε στον Κυανού Αστέρα Βάρης, ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Ιάσονας Αγίου Φανουρίου, Διάνα Ηλιούπολης, Ηλιούπολη και Τράχωνες Αλίμου.
 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"