"Δύσκολο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής"

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 14:15 | Αθλητικά |

Το δήλωσαν στο rpn.gr o Ηλίας Καλοπήτας προπονητής του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και ο Γιώργος Αρχοντάκης προπονητής της νεοφώτιστης ομάδας του Ηρακλείου.

Ηλίας Καλοπήτας 

- Θα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και για να παραμείνει η κάθε ομάδα στη κατηγορία θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν και ενισχύονται. Εμείς ανανεώσαμε το ρόστερ , είμαστε μια νέα ομάδα, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις μας κάνουν να αισθανόμαστε αισιόδοξοι και ευελπιστούμε για ανάλογα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα 

Γιώργος Αρχοντάκης

- Το νέο πρωτάθλημα είναι το δυσκολότερο των τελευταίων χρόνων, με ομάδες που είτε έχουν πείρα απο μεγαλύτερες κατηγορίες είτε έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Συμμετέχουν ομάδες με ιστορία και βαρύ όνομα ενω σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό. Κατά τη προσωπική μου άποψη φαβορί για την άνοδο στον όμιλό μας, θα είναι ο ΟΦΗ. Εμείς στο Ηράκλειο, σαν νεοφώτιστοι. θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να εξασφαλίσουμε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.

 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"