Άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 12:55 | Αθλητικά |
Περισσότεροι απο 700 επισκέπτες θα βρεθούν στη Ραφήνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης αγοριών και κοριτσιών 12-14-16 ετών.
Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Σ.Α.Ρ. και τους αθλητές του.
Η αυλαία του 3ου Ε3 Ενωσιακού Πρωταθλήματος Juniors που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφήνας από 2-4 Οκτωβρίου 2015 έπεσε, αφήνοντας σε αθλητές και συνοδούς αθλητών τις καλύτερες εντυπώσεις  για την άψογη διοργάνωση του.  Την τελευταία ημέρα των αγώνων παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Η Ένωσης Αντισφαίρισης, κος Β. Πετρόχειλος, ο οποίος έκανε και τις απονομές στους νικητές.  Αγωνιστικά ο Σ.Α.Ρ και οι αθλητές του βγήκαν και πάλι κερδισμένοι κατακτώντας  1 χρυσό, 1 αργυρό και 2 χάλκινα κύπελλα  με τους:
1η θέση Μάξιμος Μπάλτας (Α14 ετών)
2η θέση Κωνσταντίνος Ράπτης (Α14 ετών)
3η θέση Έλενα Μεταξοπούλου (Κ16 ετών)
3η θέση Νάσια Σιαίνη (Κ16 ετών)
Από την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου άλλη μια μεγάλη διοργάνωση ξεκινάει με οικοδεσπότη και διοργανωτή τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας και με την συμπαράσταση του Δήμου και του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας-Πικερμίου.  Στα δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης στο Οχυρό αλλά και σε αυτά της Καλλιτεχνούπολης θα διεξαχθεί το 4ο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Juniors για Αγόρια και Κορίτσια 12 , 14 και 16 ετών. Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη φορά που η Ε.Φ.Ο.Α. αναθέτει στον Σύλλογο μας όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ενός τέτοιου πρωταθλήματος.
 Οι αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή ξεπερνούν τους 300 από πολλά μέρη της Ελλάδος και αν υπολογίσουμε και τους συνοδούς τους πάνω από 700 άτομα θα επισκεφθούν αυτό το 5νθήμερο την πόλη μας. 
Στους επισκέπτες, αθλητές και τους συνοδούς τους  ευχόμαστε καλή διαμονή στην όμορφη πόλη μας  και καλή επιτυχία στους αγώνες. 
Στους αθλητές του συλλόγου μας ευχόμαστε περισσότερες νίκες και περισσότερα μετάλλια από κάθε άλλο αγώνα.
Εμείς υποσχόμαστε άλλη μια τέλεια διοργάνωση και σας περιμένουμε όλους στους όμορφους χώρους του Οχυρού και της Καλλιτεχνούπολης, να απολαύσουμε συναρπαστικούς αγώνες και να υποστηρίξουμε τους αθλητές της πόλης μας.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 στις 9.00πμ.
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"