Απίστευτες καταγγελίες από τον πρόεδρο του Παλληνιακού Βαγγ. Αλμπάνη!

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 18:11 | Αθλητικά |
Μόνο ήρεμα δεν κύλησαν τα πράγματα στο ντέρμπι κορυφής της ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και τον Παλληνιακό, που βρήκε νικητές τους ''ερυθρόλευκους'' με σκορ 4-2. Ο πρόεδρος του Παλληνιακού Βαγγέλης Αλμπάνης 
με δήλωση του στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ καταγγέλλει προπηλακισμούς και επιθέσεις που δέχτηκε, ενώ μιλά και για διαιτητικά όργια.
 
Διαβάστε τη δήλωση του:
 
«Σήμερα έγιναν όργια στον Άγιο Στέφανο και είναι ντροπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τους προπηλακισμούς και τις επιθέσεις που δέχτηκα εγώ προσωπικά από οπαδούς του Αγίου Στεφάνου; Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου που με έσωσαν από τα χειρότερα! Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Έγιναν διαιτητικά όργια: Ο διαιτητής Γαλάνης αποβάλει με δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά, χωρίς λόγο, τον ποδοσφαιριστή μας, ενώ τα δύο γκολ που πετυχαίνει ο αντίπαλος είναι οφ σάιντ. Απίστευτα πράγματα!
 
Επίσης θέλω να καταγγείλω τα λεγόμενα του προέδρου του Αγίου Στεφάνου κ. Λεπατατζή. ο οποίος μας φώναξε ''αν μπορούσατε να τα κάνατε και εσείς'' αναφερόμενος στα όργια του διαιτητή που του χάρισαν τέτοια νίκη.
 
Προφανώς πλέον είμαστε στη μαύρη λίστα αυτής της προσωρινής διοίκησης Αποστολίδη, αφού στηρίζουμε ξεκάθαρα τον Παπαμακάριο, ζητώντας και εμείς ΓΣ για να έχουμε εκλογές στην Ένωση. Μας έφαγε η στήριξη στον Παπαμακάριο. Είναι ντροπή τα όσα έγιναν, το ξαναλέω»!
pameballa.gr

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"