3ο Rafina - Pikermi Kid's Run 2013

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 15:39 | Αθλητικά |

Με μεγάλη επιτυχία λόγω της μεγάλης προσέλευσης των μικρών αθλητών - μαθητών, γονέων και συλλόγων, πραγματοποιήθηκε το 3ο Rafina - Pikermi Kid's Run 2013 στα πλαίσια του 31ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υπό τον συντονισμό του Παναγιώτη Σπανόπουλου, Αντιπρόεδρου και υπεύθυνου Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Π. Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, την αρωγή και συν διοργάνωση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. αυτή την φορά στο 17ο χλμ. της Μαραθώνιας διαδρομής, στην διασταύρωση της Ραφήνας τουλάχιστον 250 παιδιά έτρεξαν συμβολικά 500μ, στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου Αθηνών.

Τους μικρούς αθλητές, μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, συνόδευσαν γονείς και εκπαιδευτικοί.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ως ενθύμιο συμμετοχής αυθεντικό νούμερο από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και μετάλλιο του 31ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών, τα οποία απένειμαν ο Δήμαρχος Ρ.Π. Κος Χριστόπουλος, ο Α/δήμαρχος Κος Κάρλος και ο Α/πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Π. Κος Σπανόπουλος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του οργανισμού, στον Κο Θεόδωρο Γραμματικόπουλο, συνεργάτη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για την αγαστή συνεργασία, τους υπαλλήλους του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλλαν σε μία ακόμα πετυχημένη διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π.

Και του χρόνου με υγεία, να «τρέξουμε μαζί» ακόμα ένα Kid’s Run.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"