(Νέοι) Τρίγλια Ραφήνας-Θύελλα Ραφήνας 0-0 (φωτορεπορτάζ)

Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 13:55 | Αθλητικά |

Ισοπαλία χωρίς γκολ για τονπρώτο αγώνα της β' φάσης πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑΝΑ μεταξύ της τυπικά γηπεδούχου Τρίγλιας Ραφήνας και της Θύελλας Ραφήνας.

Λίγες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες , περισσότερο ανοιχτό παιχνίδι στο β' ημίχρονο με την Τρίγλια να χάνει πρώτη την ευκαιρία για γκολ με τον Μαντζεβελάκη και στο αμέσως επόμενο λεπτό να χάνει - περίπου- μια εξίσου καλή ευκαιρία η Θύελλα με τον Μπουντάκη.

Η Θύελλα έχασε ακόμη μια ευκαιρία με τον Παπατσαράκη έπειτα απο σέντρα του Μπουντάκη  ενω η Τριγλία έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Λαμπρόπουλο που σε κάποιες μονομαχίες με τον Κασέλη φάνηκε άτυχος.

Στο 90+ αποβλήθηκε ο Βατίστας για τη Τρίγλια με δεύτερη κίτρινη.

Τριγλία (Ανδρέας Ντερτινής) : Πλιάτσικας, Μέγας, Νησωτάκης, Αρβανιτίδης, Μάρκος, Γεωργιόπουλος (Λαγός), Μαντζεβελάκης (Δελακοβίας), Βατίστας, Λαμπρόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Παπαδόπουλος (Ζιούλης)

Θύελλα (θοδωρής Βιάδης) : Κατσικάτσος, Καράσι, Σίμιον, Σαντίκου, Κασέλη, Τόγιας ( Μπήλιος), Παπατσαράκης (Ευγενικός), Σουλτανίδης, Μπουντάκης, Μαστρογιαννούδης (Βεντούρης), Γεωργούλιας

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"