"Καλό ταξίδι" αγαπημένε φίλε Βαγγέλη.

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 09:57 | Αθλητικά |
Οδύνη και θλίψη στις τάξεις των Λιγνιτωρύχων από την απώλεια του Αντιπροέδρου της ομάδας Βαγγέλη Μήτση. Ένας από τους πιο αγνούς και  πιστούς φιλάθλους της ομάδας, άφησε τη τελευταία του πνοή, σήμερα τα ξημερώματα στις 02.00.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Θύελλας Γιώργος Λουκάτος αναφερόμενος στο τραγικό γεγονός δήλωσε " το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και η μεγάλη οικογένεια του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Σήμερα χάσαμε τον καλύτερό μας φίλο, τον πιστό οπαδό της ομάδας μας , ένα καλό φίλαθλο που με την παρουσία του κοσμούσε τα γήπεδα. Η βροντερή φωνή του και οι παροτρύνσεις του προς την ομάδα "ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΥΕΛΛΑΡΑ" θα αντηχούν στα αυτιά μας κάθε φορά που θα περνάμε την πόρτα του Δημοτικού Γηπέδου της Ραφήνας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να παράσχει την εξ ύψους παρηγοριά στην οικογενειά του. Καλό παράδεισο αγαπημένε φίλε Βαγγέλη."

Η κηδεία του Βαγγέλη Μήτση θα γίνει αύριο Τετάρτη (θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για τις χρονικές λεπτομέρειες της εξοδίου ακολουθίας)

 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"