"Καινούργια" η πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ραφήνας!

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 17:34 | Αθλητικά |

Ξεκίνησαν σήμερα οι προγραμματισμένες εργασίες στην πισίνα του Κολυμβητηρίου της Ραφήνας, μετά και από την απόφαση του έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αντικατασταθεί η μεμβράνη στεγανοποίησης, η οποία παρουσίαζε προβλήματα διαρροών με αποτέλεσμα να υπάρχει επιβάρυνση στο λειτουργικό κόστος της πισίνας.

Για την επένδυση και τη στεγάνωση της πισίνας, τοποθετείται νέα μεμβράνη , κατασκευασμένη σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές (οικολογικά υλικά) , η οποία εξασφαλίζει απόλυτη στεγανότητα, υψηλή αισθητική και τέλειο φινίρισμα.

Η νέα μεμβράνη του κολυμβητηρίου, είναι επίσης ανθεκτική στην ηλιακή ακτινοβολία και στους μικροοργανισμούς, δεν πιάνει μύκητες και παρά την - εγγυημένα -  μεγάλη διαρκεια ζωής, όταν θα χρειαστεί αλλάζει εύκολα..

Εκτός της αλλαγής της μεμβράνης θα γίνουν και άλλες επισκευές στην πισίνα, όπως αλλαγή μηχανισμών και εξαρτημάτων εντός του αντλιοστασίου.

Όπως , σας είχαμε ενημερώσει και πριν από λίγες ημέρες (ΕΔΩ) η πισίνα θα παραμείνει κλειστεί από τις 21 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"