21,3 ο "θαυμαστός" αριθμός για τον Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας!

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 08:20 | Αθλητικά |

Για την φετινή πορεία του Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας, ο κάθε φίλαθλος που βρίσκεται κοντά στην ομάδα έχει τη δική του άποψη... και επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε και ποδοσφαιριστές με προπονητές στις νίκες είναι "Θεοί" και στις ήττες "παλτά" να δούμε ένα σημαντικό στατιστικό στοιχείο της ομάδας.

21,3 : Είναι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας που κατεβάζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής , ο προπονητής Γιώργος Αρχοντάκης, ο οποίος σε προπονήσεις και αποστολές, έχει μαζί του και πολλούς από τους ποδοσφαιριστές που είναι ... μαθητές Λυκείου.

Τον προπονητή δεν φαίνεται να τον φοβίζει  ο μικρός μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών και αυτό που θεωρούταν σαν μειονέκτημα ή μη αξιοποιήσιμο για την ομάδα στοιχείο παλαιότερα - τώρα λειτουργεί ως πλεονέκτημα.

Σίγουρα ακόμη θα χρειαστεί πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο για να γίνει το πάντρεμα εμπειρίας και νεανικής ηλικίας και είναι μια πρόκληση όχι μόνο για τον προπονητή , αλλά και για το Διοικητικό Συμβούλιο και τους φιλάθλους της ομάδας που όπως φαίνεται, κοιτάζουν με αισιοδοξία στο μέλλον.

Το ρόστερ της ομάδας, με τις μέχρι σήμερα εμφανίσεις του και σε συνάρτηση με το πρόγραμμα δείχνει ότι μπορεί να φέρει την ομάδα σε υψηλότερη θέση από αυτή που βρίσκεται.

Καλή συνέχεια...

 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"