Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας : Πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 17:59 | Αθλητικά |

Παρά τον καύσωνα που επικρατούσε σήμερα το απόγευμα στη Ραφήνα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2017-18. 

Απο τους πρώτους που έφτασαν στο γήπεδο λίγο μετά τις 15:00 ήταν ο προπονητής της ομάδας Μάρκος Δήμος, μαζί με τον γυμναστή Δημήτρη Ρούσσο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Οικονόμου. Στη συνέχεια έφτασαν και οι παίκτες, αυτοί που έχουν ήδη ενταχθεί στην ομάδα , αλλά και οι υπο δοκιμή, ενω απο το γήπεδο πέρασε και ο Θέμης Ποτουρίδης για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τη Διοίκηση της ομάδας μιας και απο του χρόνου θα αγωνίζεται σε ομάδα της Football League.

O φροντιστής της ομάδας Μιχάλης Κομνηνός , "χρέωσε" στους παίκτες το αθλητικό υλικό και τη Πέμπτη θα δοθεί στους παίκτες, ιματισμός προπόνησης με την NIKE να αντικαθιστά την GIVOVA.

Στη πρώτη προπόνηση ήταν παρόντας και ο Ανδρέας Ντερτινής, ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας των Νέων και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος βλέποντας στην προετοιμασία της ομάδας να περιλαμβάνονται έντεκα Νέοι.

Στο ρόστερ του Α.Ο. Τριγλίας απο την ομάδα των Νέων είναι οι :

Αρβανιτίδης Βασίλης (1999),  Βατίστας Χάρης (1999), Λαγός Παναγιώτης (1999), Λαμπρόπουλος Γιάννης (1999), Μαντζεβελάκης Ανδρέας (2000)  Μάρκος Δημήτρης (1999), Νησωτάκης Ηλίας (1999), Παπαδιονυσίου Τάσος (2000), Παπαδόπουλος Βαγγέλης (2000) και Τσιούμας Δημήτρης (2000)

Στο φετινό ρόστερ του Α.Ο. Τριγλίας συμπεριλαμβανομένων και μερικών υπο δοκιμήν παικτών βρίσκονται επίσης :   

Βατίστας Δημήτρης, Ζαφειρόπουλος Βαγγέλης, Θανόπουλος Μάριος, Ιωακειμίδης Μάριος,  Ιωσήπου Σταύρος, Καλαματιανός-Δημητρόπουλος Απόστολος, Καμβύσης Σαράντος, Καραγιάννης Αναστάσιος, Κατσαβριάς Άγγελος, Κότσι Λευτέρης,  Μητσόπουλος Κωνσταντίνος, Νικολακόπουλος Μιχάλης, Ντάφλας Θωμάς, Πορής Χρήστος, Σολδάτος Νικόλαος , Τσάγκαρης Ιωάννης, Χαμουρίδης Χρήστος.

Παρούσα στη σημερινή προπόνηση ήταν και η διοίκηση της ομάδας με πρώτο τον Πρόεδρο Γιώργο Χαχολάκη, ενω παρόντα ήταν και μέλη προηγούμενων διοικήσεων , όπως επίσης και ο πρόεδρος που συνέδεσε το οναμά του με μια εξαιρετική πορεία της ομάδας στη Γ' Εθνική και τη κατάκτηση του Κυπέλλου Ευάγγελος Σολδάτος. 

Δείτε εικόνες απο την πρώτη προπόνηση. 

Έκθεση εικόνων

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"