Αγιος Ιερόθεος-Θύελλα Ραφήνας 1-2

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 00:59 | Αθλητικά |

Ακόμη μια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Θύελλα Ραφήνας αυτή τη φορά στο Περιστέρι επικρατώντας με γκολ των Φύτρου και Μουσαζάντε με 2-1 του Άγιου Ιερόθεου που σκόραρε με τον Τζουνιορ και είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη. Οι Νίκος Κούστας και Σταύρος Ηλιόπουλος είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση των παικτών τους, ωστόσο, μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Παυλόπουλου που δέχθηκε μια γονατιά στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στην περιοχή αυτή.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νικος Κουστας) Ρουμπής (60′ Παρασκευόπουλος), Παρασκευόπουλος Οδ., Μανδαμαδιώτης, Μπιρμπιλι, Ρικούνοφ, Πολίτης, Λέσι, Γκουτσούλας, Τζούνιορ, Βινσιους, Παυλόπουλος (10′ λ.τρ. Αργυρίου). Έπαιξαν ακόμη οι Σιμιτσής, Μαρτίνος, Τζανόγλου, Χατζής, Κατσικιας, Τσατσαρής, Καφαλίδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Πάντος, Αράπης, Φύτρος, Μανουσάκης, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Μαστρογιαννούδης, Χαρακτίδης, Σένε, Μπουντάκης. Έπαιξαν ακόμη οι Σαντίκου, Χρυσίνας, Βεντούρης, Μπαλωμένος, Μουσαζάντε, Παπατσαράκης, Μπότης, Καραπάνος.

stoplekto.gr /Κυριάκος Παντζαρίδης

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"