(video) Κατερίνα Κουτλή " Σας προσκαλώ σε ένα πολύ ωραίο αγώνα - 4ος Αραφήνειος Δρόμος"

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 07:46 | Αθλητικά |

"H Ραφήνα, διοργανώνει ένα πολύ ωραίο αγώνα, και σας προσκαλώ όλους να τρέξετε στην όμορφη Ραφήνα....."

Στο video του rpn.gr η Ραφηνιώτισα πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Κατερίνα Κουτλή, μας προσκαλέι να νοιώσουμε τη χαρά της άθλησης και τη συμβολή της στη βελτίωση της υγείας μας , συμμετέχοντας στον 4ο Αραφήνειο Δρόμο που θα διεξαχθείσ τη Ραφήνα , την  Κυριακή  11 Μαρτίου 2018

Ώρα εκκίνησης αγώνα   5χλμ: 10:15. π.μ.

Ώρα εκκίνησης αγώνα 10χλμ: 9:00 π.μ.

Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα: 9:10 π.μ.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας

Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα (Για το Κολυμβητήριο ο δρόμος θα είναι προσπελάσιμος έως στις 8:45 π.μ).

Διαδρομή: Και στις 2 αποστάσεις η διαδρομή θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας και εθελοντές.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αγωνίσματα – κατηγορίες συμμετεχόντων:

1.000 μ. Αγοριών  – Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2007 έως και 2012)

1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Γυμνασίου (Γεν . 2003 έως και 2006)

5.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2002 και μεγαλύτεροι/ες)

10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2002 και μεγαλύτεροι/ες)

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ.

Στον παιδικό αγώνα η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως και 15 ετών. Όλοι οι τερματίζοντες στον παιδικό αγώνα θα επιβραβευτούν με αναμνηστικό μετάλλιο.

Για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 16 ετών και έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν όλοι να έχουν εξεταστεί προηγουμένως από γιατρό.

Ανώτατο όριο συμμετοχών – Όριο εγγραφών: Στους αγώνες θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 1000 συμμετοχές για τον αγώνα των 5 και 10 χλμ. και 200 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στο e-maildopaprafina@yahoo.gr

Φόρμα εγγραφής:

https://docs.google.com/forms/d/1VVQAYzJMtm506C7WHPPjAt3lDlJt4en3njNYC6zx0rY/edit?usp=sharing

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν ήδη και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές για να είναι έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη καταβολής του ποσού των 8 ευρώ.

Η καταβολή θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6461-010002-043 – Δικαιούχος: Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Αραφήν, ή στα γραφεία του Συλλόγου, στο κολυμβητήριο Ραφήνας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.. Το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στο έντυπο κατάθεσης και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται στο e-maildopaprafina@yahoo.gr. Τα στοιχεία του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφονται ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων..

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής: Η διάθεση και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την παραμονή του αγώνα, 10 Μαρτίου 2018, ημέρα Σάββατο από 10.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ από το Κολυμβητήριο Ραφήνας.

Κατά την παραπάνω ημερομηνία στον ίδιο χώρο το Restaurant Oasis θα παραθέσει, από τις 18.30 μέχρι 21.00, ΔΩΡΕΑΝ δείπνο υδατανθράκωσης – PastaParty.

Παροχές για τους συμμετέχοντες

·         Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι του αγώνα (T – Shirt).

·         Στους πρώτους τρεις νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης των δρόμων των 5 και 10 χλμ θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.


Τροφοδοσία: 
 Στη διαδρομή και για τις δυο αποστάσεις (5χλμ και 10χλμ) θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό και παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα των 5 χλμ σε 45’ και τον αγώνα των 10 χλμ σε 1 ώρα και 30 λεπτά. Σε περίπτωση υπέρβασης του παραπάνω χρονικού ορίου θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 1.000 μ. είναι ΔΩΡΕΑΝ και ολοκληρώνεται με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στο dopaprafina@yahoo.gr ή την ημέρα του αγώνα ως και μία ώρα πριν την έναρξη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών (200). Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dopap-rp.gr  ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο τηλ. 22940 26073 ή στο dopaprafina@yahoo.gr

 

Πολυμέσα

CUSTOM_RPN_COMMENT_HEADING


23/02/18 14:30
Guest
Ανώνυμος χρήστης Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 01:06 Για τους απαράδεκτους συμπολίτες μου το έγραψα αλλά μάλλον δεν το καταλάβατε. ... και για να μην λέτε πράγματα εκ του δικού σας καναπέ ... την πρώτη χρονιά λέγονταν ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ και όχι ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ (απάντηση και στον Ανώνυμος χρήστης Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 10:23 ) Ανώνυμος χρήστης Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 08:08 Ανατρέξτε στις φωτογραφίες του rpn των προηγούμενων ετών και θα δείτε οτι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) βρίσκονται εκεί. Αν τώρα στη λήξη περνάνε με αμάξι του δήμου για να μας πουν να ανοίξουμε το δρόμο, έχετε δίκιο ... δεν είναι όλοι στο Κολυμβητήριο. και για να μην υπάρχουν διαφορές ... παρακαλώ να διαβάσετε το απόσπασμα από τον πρώτο σχολιασμό μου: "Για να διευκρινήσουμε και κάποια πράγματα, όταν ζητάτε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, να θυμάστε: - Ο εθελοντής προσφέρεται να βοηθήσει και όχι να υποκαταστήσει τους φορείς. Δηλαδή, ο εθελοντής δεν έχει καμία νομική ευθύνη για το κλείσιμο οδών και απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, σε αντίθεση με την αστυνομία και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Αν θέλετε κλειστούς δρόμους βάλτε την αστυνομία, όχι τους εθελοντές. - Ο εθελοντής κατά την διάρκεια της "υπηρεσίας" του δεν έχει καμία ασφάλιση και κανένας δεν θα τον περιθάλψει, αν υποστεί οτιδήποτε γιατί κάποιος τον χτύπησε (είτε με χειρονομία, είτε με αμάξι). - Ο εθελοντής υπακούει σε εντολές, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να απαγορεύσει. Μπορεί μόνο να μην επιτρέψει. " και να μου απαντήσετε στην ερώτηση που και οι 3 σας αποφύγατε επιμελώς: Τί θα γινόταν αν η κυρία πάταγε τον εθελοντή? (σοβαρός τραυματισμός - απώλεια ζωής - ποινικά - νομικά - επιπτώσεις - κτλ) @Ανώνυμος χρήστης Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 10:23 Κρύψου στην ανωνυμία σου. Εγώ τουλάχιστον υπογράφω αυτά που πρεσβεύω και δεν το "παίζω" ανώνυμος σχολιαστής. Όσο για τον εθελοντισμό αν θες να μιλήσουμε ανοιχτά, πολύ ευχαρίστως. Αλλά θα ήθελα το σχόλιό σου στην ερώτηση που θέτω. GKV - GREG KV
12/01/18 14:50
Guest
Μετά τα παρατράγουδα των τριών τελευταίων ετών, τώρα επιστρατεύουν δρομείς για διαφήμιση. Ας δούμε τί γίνεται έως τώρα στον Αραφήνειο (Δημητροπούλεια). Ο δήμος οφείλει να ενημερώσει τους κατοίκους (μόνιμους και μη), ΕΓΚΑΙΡΩΣ για την ημερομηνία διεξαγωγής καθώς και για τη διαδρομή που θα είναι κλειστή (καθώς και τις ώρες). Πέρσι (το 2017) οι εθελοντές τα "άκουσαν" λιγότερο από το 2016 και το 2015 (οπού κάποιοι συμπολίτες μας σκέφτηκαν να πατήσουν με το αμάξι τους, τους εθελοντές). Για να διευκρινήσουμε και κάποια πράγματα, όταν ζητάτε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, να θυμάστε: - Ο εθελοντής προσφέρεται να βοηθήσει και όχι να υποκαταστήσει τους φορείς. Δηλαδή, ο εθελοντής δεν έχει καμία νομική ευθύνη για το κλείσιμο οδών και απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, σε αντίθεση με την αστυνομία και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Αν θέλετε κλειστούς δρόμους βάλτε την αστυνομία, όχι τους εθελοντές. - Ο εθελοντής κατά την διάρκεια της "υπηρεσίας" του δεν έχει καμία ασφάλιση και κανένας δεν θα τον περιθάλψει, αν υποστεί οτιδήποτε γιατί κάποιος τον χτύπησε (είτε με χειρονομία, είτε με αμάξι). - Ο εθελοντής υπακούει σε εντολές, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να απαγορεύσει. Μπορεί μόνο να μην επιτρέψει. Για να καταλάβετε γιατί τα λέω: Το 2015 μία κυρία ήθελε να περάσει (με το όχημά της) από το μπλόκο που είχαμε βάλει σαν εθελοντές (σε εξέλιξη η διαδρομή των 10χλμ.). Αφού μας "στόλισε"με κοσμητικά επίθετα, μας πέρασε γενεές 14, μάθαμε όλο το χριστιανικό εορτολόγιο, σαν επιστέγασμα των απειλών της ήταν οτι θα μας πάταγε με το αμάξι της. Όταν καλέσαμε σε βοήθεια, την αστυνομία, αυτοί δεν εμφανίστηκαν ΠΟΤΕ. Κλείνοντας αν θέλει κάποιος να μου εξηγήσει, Τί θα γινόταν αν η κυρία πάταγε τον εθελοντή? Γιατί όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι βρίσκονται στο Κολυμβητήριο και όχι στη διαδρομή? GKV - GREG KV