(φωτογραφίες) Σπύρος Λουκάτος & Βασίλης Σπαντούρος : Χωρίς εθελοντές δεν θα μπορούσε να υπάρξει "Αραφήνειος Δρόμος"

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 07:42 | Αθλητικά |

Συγκέντρωση εθελοντών , που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διεξαγωγή του "Αραφήνειου Δρόμου" είχαμε χθές στο Δημ. Κολυμβητήριο Ραφήνας, κατά τη διάρκεια της οποίας οοι εθελοντές ενημερώθηκαν απο τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π Σπύρος Λουκάτο και τον Διευθυντή Βασίλη Σπαντούρο. Οι άνθρωποι του Δ.Ο.Π.Α.Π. γνωρίζουν καλά, ότι μια πολυπληθής και ισχυρή ομάδα εθελοντών ,καλά οργανωμένη, ειναι το μυστικό της επιτυχίας του 4ου Αραφηνείου Δρόμου που θα προσελκύσει στη Ραφήνα εκατοντάδες αθλητές.

"Οι εθελοντές μας , προσφέρουν  εκτός απο τις γνώσεις τους και τις ικανοτητές τους , μια ξεχωριστή μοναδική διάθεση και καλύπτουν λειτουργικές ανάγκες για τη διεξαγωγή του 4ου Αραφήνειου Δρόμου" δήλωσε στο rpn.gr o Bασίλης Σπαντούρος για να συμπληρώσει "κατά τη διάρκεια του αγώνα θα έχουν μεταξύ των άλλων και το ρόλο της ¨προστασίας-φύλαξης" συγκεκριμένων τμημάτων του τοπικού οδικού δικτύου απο το οποίο θα διέλθουν οι αθλητές και με την ευκαιρία αυτής της συναντησής μας θα ήθελα να παραακαλέσω τους συμπολίτες μας ναδείξουν κατανόησει  και να βοηθήσουν όλοι για να έχουμε ακόμη ένα επιτυχημένο "Αραφήνειο Δρόμο". 

Στο φετινό "Αραφήνειο" θα υπάρξει όμως εκτός απο τον αγώνα και μια συναυλία live μουσικής. Μετά τους πρώτους τερματισμούς και μέχρι την απονομή των μεταλλίων ο "Αραφήνειος Δρόμος" θα είναι μετά μουσικής. 

Πριν τις απονομές μεταλλίων θα υπάρξει live συναυλία!!!

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης και την ώρα που βρέθηκε η κάμερα του rpn.gr , στο Δημ. Κολυμβητήριο Ραφήνας, "κατέγραψε" εκτός απο τον Σπύρο Λουκάτο και τον Βασίλη Σπαντούρο, τους προέδρους των Συλλόγων Τριγλιανών και Κρητών Γιώργο Κική και Δημήτρη Kατσουλάκη, τον "νυν και αεί" εθελοντή Απόστολο Ασβεστάρη με την Ζέτα Μπαμπανιώτη της ΕΘΟΡΠ, , την δυναμική παρουσία του "Μελτεμιού" με την Γραμματέα του Συλλόγου Ιφιγένεια Βαρδοοπούλου, τον προιστάμενο προσωπικού του "Μελτεμιού" Απόστολο Ανδρίκο, τη Βίκυ Καρατζά πάλι απο το "Μελτέμι" , τις "Κωπηλάτισσες" του ΔΟΠΑΠ" Πόλυ Λαζαρίδου, Ελένη Ζαφείρη και απο το Σύλλογο Τριγλιανών την εορτάζουσα Αθηνά Λαδοπούλου με το συζυγό της Φραγκιά Νικολουδάκη.

Με την ευκαιρία της σημερινής μας αναφοράς στο "Αραφήνειο" να σας θυμίσουμε για μια ακόμη φορά κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που περιγράφονται στη προκήρυξη του αγώνα

 

4οςΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2018

 

Προκήρυξη Αγώνα

 

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., σε συνεργασία με την Golden Run προκηρύσσουν για τέταρτη συνεχή χρονιά τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. σε δημόσιο δρόμο καθώς και παιδικού αγώνα δρόμου 1.000 μ. με την ονομασία «4οςΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟY2018»..  Η εκδήλωση θα έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά της θα διατεθούν για τη βοήθεια των απόρων του Δήμου.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης και τη συμβολή της στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Ημερομηνία διεξαγωγής :Κυριακή  11 Μαρτίου 2018

Ώρα εκκίνησης αγώνα   5χλμ:10:15. π.μ.

Ώρα εκκίνησης αγώνα 10χλμ:9:00 π.μ.

Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα:9:10 π.μ.

Σημείο εκκίνησης - τερματισμού:Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας  

Ώρα προσέλευσης:Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα (Για το Κολυμβητήριο ο δρόμος θα είναι προσπελάσιμος έως στις 8:45 π.μ). 

Διαδρομή:Και στις 2 αποστάσεις η διαδρομή θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας και εθελοντές.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αγωνίσματα - κατηγορίες συμμετεχόντων:

1.000 μ. Αγοριών  - Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2007 έως και 2012)

1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Γυμνασίου (Γεν . 2003 έως και 2006)

5.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2002 και μεγαλύτεροι/ες)

10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2002 και μεγαλύτεροι/ες)

 

Κόστος συμμετοχής:8 ευρώ.

Στον παιδικό αγώνα η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως και 15 ετών. Όλοι οι τερματίζοντες στον παιδικό αγώνα θα επιβραβευτούν με αναμνηστικό μετάλλιο.

Για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 16 ετών και έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν όλοι να έχουν εξεταστεί προηγουμένως από γιατρό.

Ανώτατο όριο συμμετοχών – Όριο εγγραφών:Στους αγώνες θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 1000 συμμετοχές για τον αγώνα των 5 και 10 χλμ. και 200 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής:Ηλεκτρονικά στο e-mail:dopaprafina@yahoo.gr

Φόρμα εγγραφής:

https://docs.google.com/forms/d/1VVQAYzJMtm506C7WHPPjAt3lDlJt4en3njNYC6zx0rY/edit?usp=sharing

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν ήδη και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές για να είναι έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη καταβολής του ποσού των 8 ευρώ.

Η καταβολή θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6461-010002-043 - Δικαιούχος: Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Αραφήν, ή στα γραφεία του Συλλόγου, στο κολυμβητήριο Ραφήνας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 π.μ. - 15.00 μ.μ.. Το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στο έντυπο κατάθεσης και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται στο e-maildopaprafina@yahoo.gr. Τα στοιχεία του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφονται ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων..

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής:Η διάθεση και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την παραμονή του αγώνα, 10 Μαρτίου 2018, ημέρα Σάββατο από 10.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ από το Κολυμβητήριο Ραφήνας.

Κατά την παραπάνω ημερομηνία στον ίδιο χώρο το Restaurant Oasis θα παραθέσει, από τις 18.30 μέχρι 21.00, ΔΩΡΕΑΝ δείπνο υδατανθράκωσης - PastaParty.

Παροχές για τους συμμετέχοντες

·        Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι του αγώνα (T – Shirt).

·        Στους πρώτους τρεις νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης των δρόμων των 5 και 10 χλμ θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή και για τις δυο αποστάσεις (5χλμ και 10χλμ) θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό και παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Χρονικό όριο αγώνα:Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα των 5 χλμ σε 45’ και τον αγώνα των 10 χλμ σε 1 ώρα και 30 λεπτά. Σε περίπτωση υπέρβασης του παραπάνω χρονικού ορίου θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 1.000 μ. είναι ΔΩΡΕΑΝ και ολοκληρώνεται με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στοdopaprafina@yahoo.grή την ημέρα του αγώνα ως και μία ώρα πριν την έναρξη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών (200). Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδαwww.dopap-rp.gr ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο τηλ. 22940 26073 ή στοdopaprafina@yahoo.gr

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"