(φωτο) "Μεθυσμένη πολιτεία" η Διασταύρωση απο τη παραμονή της Θύελλας στη Γ' Εθνική!

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 12:31 | Αθλητικά |

"Μια παρέα, μια οικογένεια, όλοι μαζί σε ένα όμορφο δείπνο" ίσως σε αυτή τη πρόταση να κρύβεται και το μυστικό της επιτυχίας για την ομάδα της Διασταύρωσης!

Μπορεί πριν τέσσερα χρόνια η Θύελλα Ραφήνας να νίκησε την ΑΕΚ , η πιο σημαντική όμως στην ιστορία της ομάδας , μέχρι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι η παραμονή της ομάδας στη Γ' Εθνική.

Αυτή τη παραμονή , γιόρτασαν η Διοίκηση της ομάδας , μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες στη "γωνιά του Τόρβα" χθές (Παρασκευή βράδυ) έχοντας ολοκληρώσει μια αγωνιστική περίοδο (και ας υπολείπεται ο τελευταίος εκτός έδρας αγώνας στη Χαλκίδα) πετυχαίνοντας το δύσκολο στόχο της παραμονής. 

"Μια παρέα, μια οικογένεια, όλοι μαζί σε ένα όμορφο δείπνο.... " ξεκίνησε να λέει στο χαιρετισμό του, ο γιός του αείμνηστου Αντώνη Μυτιληναίου και γεν. αρχηγός της ομάδας Χρήστος Μυτιληναίος, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε απο καρδιάς.

"Ξεκινήσαμε με τεράστια πίεση και πολλές δυσκολίες. Επιλέξαμε να βαδίσουμε με τη λογική να μην γίνουμε ρεζίλι...δεν το φανταζόμασταν ποτέ ότι θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα"

Στη συνέχεια ο Χ. Μυτιληναίος αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας τη τελευταία δεκαετία.

"2008 άνοδος απο τη Β' ΕΠΣΑΝΑ στην Α', 2013 πρωτάθλημα Α' ΕΠΣΑΝΑ και άνοδος στη Γ' Εθνική, Φεβρουάριος 2014 νίκη επι της ΑΕΚ, 2015 Πρωτάθλημα και κύπελλο Α' ΕΠΣΑΝΑ - τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας, 2016 πρωτάθλημα στην Α' ΕΠΣΑΝΑ άνοδος στη Γ' Εθνική, 2017-18 παραμονη στη Γ' Εθνική και κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ"

Ο Χρήστος Μυτιληναίος και πριν κλείσει την ομιλία του, ευχαριστώντας προπονητή, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και φροντιστές - μέχρι και τους γονείς των ποδοσφαιριστών, αναφέρθηκε στη φανέλα της ομάδας που πλέον βάρυνε και για τους νυν παίκτες αλλά και τους νεώτερους ππου ακολουθούν"

Στη χθεσινή βραδυά, διοίκηση , παίκτες και τεχνικό επιτελείο απο κοινού "ανακύρηξαν" ΜVP της χρονιάς που πέρασε τον Αλέξανδρο Χαρακτίδη και τον Βαγγέλη Μανουσάκη, ενω τιμήθηκε για την προσφορά του και το γεννημα θρέμμα της ομάδας ο τερματοφύλακας Γιώργος Πάντος. 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δ.Α

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"