(παμπαίδες) Θύελλα - Τριγλία 3 - 2

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 17:29 | Αθλητικά |

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διατηρήθηκε η παράδοση αν και οι παμπαίδες της Τριγλίας ξεκίνησαν τον αγώνα επιθετικά και είχαν την υπεροχή.

Μέχρι το 2ο λεπτό, οι θεατές έβλεπαν τους παμπαίδες της Τριγλίας να πιέζουν, όταν σε μια ξαφνική αντεπίθεση η Θύελλα προηγήθηκε με μακρυνό σουτ του Έντυ Σιμιόν που κρέμασε τον τερματοφύλακα της Τριγλίας Σαράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε αλλά τώρα συνέβη το αντίστροφο. Ανιαρή υπεροχή της Θύελλας και ισοφάριση απο την Τριγλία στο 10λεπτό του β' ημιχρόνου.

Μετά το 1-1 οι παμπαίδες της Θύελλας έπαιξαν καλή μπάλα και εκμεταλλεύθηκαν την υπεροχή τους. Σε κτύπημα κόρνερ του Ορέστη Χρήστου της Θύελλας , 'εξυπνα ο Έντυ Σιμιόν άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω απο τα πόδια του και ο επερχόμενος Βαγγέλης Παπαδόπουλος έκανε το 2-1. Στο 58ο λεπτό σε επίθεση της Τριγλίας , κόβει ο Σάββας Μαϊόπουλος, δίνει την μπάλλα στον Αλέκο Γεωργούλια και αυτός βλέποντας στο κενό χώρο τον Έντι Σιμιόν του πέταξε την μπάλλα και ο Σιμιόν πέρασε και τον τερματοφύλακα της Τριγλίας για να γράψει το 3-1. Πέντε λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι σε κτύπημα κόρνερ της Τριγλίας, ο Βρετζάκης εκμεταλλεύτηκε στιγμιαία αδράνεια του μέχρι τότε αλάνθαστου Αναστάση Κεφαλλωνίτη και το τελικό αποτέλεσμα Θύελλα - Τριιγλία 3-2.

Εντυπωσιακή στον αγώνα ήταν η παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων και η κόσμια συμπεριφορά όλων των γονέων, που σε καμιά περίπτωση δεν είχαν συμπεριφορά καφενόβειων οπαδών που βλέπουν με παρωπίδες την ομάδα τους, αλλά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι βλέποντας τα παιδιά της πόλης μας να αγωνίζονται με πολύ πάθος αλλά στο τέλος του αγώνα να φεύγουν αγκαλιασμένα και χαμογελαστά.

 Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους προπονητές των ομάδων, διότι εκτός απο ποδόσφαιρο με την σημερινή τους παρουσία και συμπεριφορά, έδωσαν και το καλό παράδειγμα στους μικρούς για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε μέσα στους αγωνιστικούς χωρους.

Θύελλα :Κεφαλλωνίτης, Λιοδάκης, Λάσπας, Μαϊόπουλος, Μαντζαβίνος, Παπαδόπουλος, Κάραση, Κουμουτσέας, Γεωργούλιας, Χρήστου, Σιμιόν, Καραβάς, Μπήλιος, Μπίκος, Μανιός, Τσάκωνας Τριγλία : Σαράκης, Γερακάκης, Μπασινάς, Κυριακόπουλος, Βαζάκας, Δελαπόρτας, Γκαδόλος, Βρετζάκης, Ζουμπούλης, Μπαλής, Κρικέλης, Εμιρζάς, Καλπάκης, Μπατάλης, Παπαδάκης, Προύσαλς, Κραβαρίτης [gallery link="file" columns="2"]

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"