Η γρίπη «τσακίζει» τον ΠΑΟ, στο νοσοκομείο ο Δώνης και 4 παίκτες!

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 13:51 | Αθλητικά |

Διαστάσεις… επιδημίας παίρνει η «βαριά» γρίπη που έχει «χτυπήσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, τρία 24ωρα πριν από το πρώτο ματς Κυπέλλου στη Λαμία.

 

Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα (λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου) με τον Αργύρη Καμπετσή να χάνει δύο προπονήσεις λόγω ίωσης. Ο ιός ωστόσο, παρέμεινε εντός των αποδυτηρίων, «χτύπησε» και τον Κάτσε κι έκανε για μέρες τον… κύκλο της, με τους Γιάννη Μπουζούκη, Βαγγέλη Οικονόμου, Αργύρη Καμπετσή και Βαγγέλη Θεοχάρη να μπαίνουν προληπτικά στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής (6 Ιανουαρίου), αφού παρουσίασαν συμπτώματα εξάντλησης απ’ τον πολύ υψηλό πυρετό.

Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε κι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος εισήχθη προληπτικά στο «Υγεία» με 39 πυρετό κι έντονο ρίγος. Οι γιατροί χορήγησαν αμέσως στον 49χρονο τεχνικό και στους παίκτες αντιπυρετική αγωγή, τους ενημέρωσαν πως θα παραμείνουν προληπτικά στο νοσοκομείο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα πάρουν εξιτήριο την Τρίτη (8 Ιανουαρίου). Ο μοναδικός που πήρε νωρίτερα εξιτήριο ήταν ο Καμπετσής.

Οι Γιώργος Δώνης, Μπουζούκης, Οικονόμου, Θεοχάρης, Καμπετσής, μαζί με τους Χρήστο Δώνη, Κάτσε, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Τζανδάρη -που επίσης παρουσίασαν τα πρώτα συμπτώματα της συγκεκριμένης ίωσης- απουσίασαν απ’ την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης», με τους Νταμπίζα-Δώνη να ακυρώνουν το απογευματινό πρόγραμμα (είχε προγραμματιστεί διπλή προπόνηση), για να μην «κολλήσουν» και οι υπόλοιποι παίκτες.

ethnos.gr

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"