Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου επισκέφθηκαν το νέο κατάστημα προορισμού Vodafone@The Mall Athens!

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 16:14 | Αθλητικά |

Η  Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, φιλοξένησε χθες στο κατάστημά της Vodafone@The Mall Athens  στο Μαρούσι τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Παναγιώτης Κονέ, Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Φυτανίδης και Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Λίγες ημέρες πριν από τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Ελβετίας, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Οι παίκτες περιηγήθηκαν στο Vodafone@The Mall Athens,  ένα κατάστημα που αποτελεί μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και  εξυπηρέτησης ενώ ενημερώθηκαν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Vodafone.  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Παναγιώτης Κονέ δήλωσε: «Κάναμε την πρώτη προπόνηση και θα μιλήσουμε στο ξενοδοχείο με τον προπονητή για την Ελβετία. Είναι μια καλή ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είναι ένα σημαντικό τεστ και ελπίζω να τα πάμε καλά. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Τα τελευταία 7-8 χρόνια η Εθνική είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο και θα είναι ένα καλό τεστ. Ελπίζω να αντεπεξέλθουμε και να πάμε στα προκριματικά όσο καλύτερα γίνεται». Αναφορικά με τον αγώνα με τη Βοσνία δήλωσε: «Σαν ομάδα είναι πολύ σημαντικό για την Εθνική να παίζει για την πρωτιά στον όμιλο. Αν παίξουμε καλά με την Βοσνία και πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι ένα σημαντικό αβαντάζ για την συνέχεια».

Ο Ορέστης Καρνέζης δήλωσε: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων είτε είναι επίσημα είτε είναι φιλικά. Πάντα παίζει ρόλο το αποτέλεσμα και εμείς θα είμαστε το ίδιο σοβαροί». 

Ο Σωκράτης Φυτανίδης δήλωσε αναφορικά με την κλήση του στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου: «Σίγουρα είναι μια δικαίωση αλλά προήλθε από σκληρή δουλειά. Αν μου δοθεί η ευκαιρία και παίξω θα κάνω το καλύτερο δυνατόν. Είμαι έτοιμος τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά».

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δήλωσε: «Χαίρομαι που κλήθηκα για δεύτερη φορά στην ομάδα είναι ένα πολύ σημαντικό φιλικό και θέλουμε να διαπιστώσουμε σε τι ετοιμότητα βρισκόμαστε. Το επόμενο παιχνίδι με την Βοσνία θα καθορίσει και την πρόκριση. Εμείς δεν κοιτάμε την 2η θέση αλλά την πρώτη και γι αυτή θα παίξουμε στη Βοσνία. Μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 9 χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της  στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας στην πορεία της προς την κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση της Βραζιλίας.

   

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"