Το Thrylos24.gr βρέθηκε στο σπουδαίο φιλικό των Βετεράνων! (pics, vid)

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 14:17 | Αθλητικά |

Στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας της Νέας Μάκρης βρέθηκε το Thrylos24.gr, για τον φιλανθρωπικό αγώνα των Βετεράνων του Ολυμπιακού με την επίλεκτη ομάδα του #hug4mati, το οποίο κατέγραψε πολλές από τις στιγμές αυτού του σπουδαίου αγώνα!

Ένας εκπληκτικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα έλαβε μέρος στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας της Νέας Μάκρης το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5), ανάμεσα στους Βετεράνους του Ολυμπιακού και της επίλεκτης ομάδας #hug4mati, με το Thrylos24.gr να δίνει το «παρών» και τον Κωνσταντίνο Τούμπανο να σας μεταφέρει στον σπουδαίο αυτό αγώνα.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στους εγκαυματίες της φονικής πυρκαγιάς που κατέκαψε το Μάτι τον περασμένο Ιούλιο, με τους θρυλικούς Βετεράνους να κάνουν μία σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς!

Μερικοί εκ των Βετεράνων του Θρύλου βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές, αλλά και από ανθρώπους που έχουν βοηθήσει την περιοχή να βρει τη χαμένη της ταυτότητα. Βέβαια, στο γήπεδο παρευρέθηκαν αρκετοί από τους εγκαυματίες, οι οποίοι είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βετεράνους. Το ίδιο, βέβαια έκαναν και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι βράβευσαν τους διοργανωτές του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού αγώνα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Πολυμέσα

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"