Α.Ο. Δικαίου, Μανώλης Χατζηφούντας "Σεβόμαστε τον Α.Ο. Τριγλίας και την ιστορία του..."

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 15:03 | Αθλητικά |

Βουνό με βουνό δεν σμίγει ...και έπειτα απο πολλά χρόνια ο γράφων που είχε την ευκαιρία να υπηρετήσει για δύο χρόνια με τους "μαύρους" στην Κώ και να έχει ένα Χατζηφούντα στη Μονάδα του, είχε την χαρά να επικοινωνήσει σήμερα το πρωί με τον Μανώλη Χατζηφούντα παίκτη του Α.Ο. Δικαίου, της ομάδας που μάχεται για να συμπεριληφθεί στο γκρούπ των προνομιούχων ομάδων του 9ου Ομίλου της Δ' Εθνικής  έτσι ώστε του χρόνου να μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο "συνήθης" σκόρερ του Δικαίου, που περιλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα της Ραφήνας, μας δήλωσε :

"Γνωρίζω καλά τις ομάδες της κατηγορίας μας μιας  και στο παρελθόν είχα αγωνιστεί στα Σπάτα, ως εκ τούτου γνωρίζω και σέβομαι τον Α.Ο. Τριγλίας και την ιστορία του.  Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε να παίξουμε στην έδρα μας με Αστέρα Βάρης και Διαγόρα και εκτός με την Τριγλία , Άνω Μερά και Ατρόμητο Πειραιά. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι κρίσιμος και για τις δύο ομάδες και για εμάς ίσως είναι ο πιο κρίσιμος αγώνας της χρονιάς , μέχρι τον επόμενο.Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και θα επιδιώξουμε ένα θετικό αποτέλεσμα όπως και στους υπόλοιπους αγώνες. Θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί για τους παίκτες και κυρίως να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι και ας νικήσει ο καλύτερος."

Να σημειώσουμε ότι στον Α.Ο. Δικαίου αγωνίζεται και ο Χρήστος Χατζηφούντας, αδελφός του Μανώλη, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν μετέχει της αποστολής του Σαββατιάτικου αγώνα

Κ.Μ

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"