"ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ" η μεγαλύτερη "κολυμβητική" διοργάνωση στην Αττική, μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 00:28 | Αθλητικά |

Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία 11 χρόνια, έτσι και φέτος, οι κόποι μια αξιόλογης ομάδας προπονητών, αθλητών, γονέων, του Δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν και να επιβραβευθούν απο τις πολυμελείς αποστολές αγωνιστικών ομάδων που θα συμμετάσχουν,   το Σάββατο 18-5-2013 στα ΙΑ’ ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας. Οι συμμετοχές των παιδιών έχουν φτάσει τις 400 με πολύ γνωστές ομάδες της Αττικής, όπως Γλυφάδα, Εθνικός Γυμναστικός, Βουλιαγμένη, Αργυρούπολη, Ιωνικός, σχολεία Ζηρίδη, κ.ά. Στα ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ αναμένεται και η παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη.

Οικοδεσπότης της διοργάνωσης θα είναι ο Δ.Α.Σ. Αραφήν.

Για την οργάνωση και τη διεξαγωγή των αγώνων αξίζει να αναφέρουμε σχόλιο που εγινε σε παλαιότερα  "ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ" απο γονέα αθλητού.

"Έχουμε παρευρεθει σε κολυμβητικους αγωνες γνωριζουμε τι και πως γινονται.Σας λεω λοιπον πως οι δικοι σας αγωνες (ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ) ειναι προτυπο οργανωσης και ΡΟΗΣ τρεχουν και περνα το προγραμμα γρηγορα. Πριν 2 εβδομαδες στη Γλυφαδα καναμε αγωνες 8 ωρων με τα ιδια παιδια που ειχατε και εσεις. Μπράβο σας!"

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"