"ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ 2013"

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 13:36 | Αθλητικά |

(κλικ στην εικόνα) Όποιος έχει μεράκι και κέφι για τη δουλειά του την κάνει άριστα. 

    "Βούλιαξε" το Κλειστό γυμναστήριο της Ραφήνας από τον κόσμο που ήρθε να θαυμάσει και να καταχειροκροτήσει τα κορίτσια που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην Ημερίδα της Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής, το Σάββατο 8 Ιουνίου. Εντυπωσιακά προγράμματα, πολύχρωμες φορεσιές και όμορφα προσωπάκια συνέθεσαν την χαρούμενη εικόνα της πολύ πετυχημένης διοργάνωσης από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου.

        Η εκδήλωση ξεκίνησε κανονικά με την καθιερωμένη παρέλαση παρουσίαση των ομάδων που ήταν:
·        Αθλητική Γυμναστική Ένωση & Π. Ο.Ψαχνών
·        Αλέξανδρος Ν. Αρτάκης &Α.Σ. Μακρυκάπας
·        Ολύμπια Τρικάλων
·        Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου

        Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Θεόδωρος Κολλάρος, μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Τα πρόγράμματα το ένα καλύτερο από το άλλο κατενθουσίασαν το κοινό που δεν σταματούσε να χειροκροτεί και έκαναν τους γονείς να νιώθουν πως οι κόποι αυτών και των παιδιών τους όλη τη χρονιά δεν πήγαν χαμένοι.         Για τους γονείς και το ρόλο που παίζουν ώστε να φτάσουν τα παιδιά ψηλά μίλησε και η επίσημη προσκεκλημένη του Παλαιστικού Ραφήνας Πικερμίου Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κα Βασιλική Μιλλούση, αλλά και το πόσο χαρούμενη και συγκινημένη είναι που βρίσκεται σε μια τόσο πετυχημένη αθλητική διοργάνωση με τόσα πολλά παιδιά και θεατές, δίνοντας τα συγχαρητήριά της σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι αθλήτριες της Ραφήνας είχαν για τη Βασιλική μια έκπληξη: κατάφεραν να παρουσιάσουν 3 προγράμματα ενόργανης στη δοκό ισορροπίας, που δούλεψαν μόνο για 2 μήνες και τα οποία εκτέλεσαν άψογα για την ηλικία τους σύμφωνα με τα σχόλια της Πρωταθλητριάς μας. Ο Πρόεδρος του Παλαιστικού και η Φανή Ψαθά δεσμεύτηκαν με την εύρεση καταλληλότερου χώρου να λειτουργήσουν από του χρόνου τα τμληματα της ενόργανης γυμναστικής, καθώς ο Σύλλογος έχει ήδη αγοράσει όλα τα όργανα που χρειάζονται για τις προπονήσεις.         Σε ρόλο εκφωνητή η Φανή Ψαθά ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της τους παρευρισκόμενους, τα παιδιά τους γονείς, τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και τον ΔΟΠΑΠ για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου και τους χορηγούς, που όπως χαρακτηριστικά είπε αν δεν υπήρχαν, η διοργάνωση δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι Ραφήνας Πικερμίου Μισοκοίλης Δημήτριος και Μπατάλης Παύλος, η επίτιμη Πρόεδρος της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών κα Ψαθά - Κλαπή Αλεξάνδρα.         Έκπληξη της βραδυάς αποτέλεσε η ανακοίνωση του κου Τραχανά Μιχάλη, που ζήτησε το λόγο από την κα Φανή Ψαθά, για την ίδρυση ενός νέου συλλόγου που εμπνεύστηκαν οι γονείς των παιδιών και ονομάζεται "Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Ραφήνας Πικερμίου 'Η ΔΡΑΣΗ'", με σκοπό να αγκαλιάσουν τον αθλητισμό της περιοχής και να συνδράμουν σε όλα τα αθλητικο- πολιτιστικά δρώμενα στην ευρύτερη περιοχή. Σαν αντιπρόεδρος κάλεσε όλους όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και είναι αγνοί φίλοι του αθλητισμού να γίνουν μέλη του Συλλόγου.         Ο Βασίλης Κολλάρος-έχοντας τη μουσική επιμέλεια -δήλωσε εντυπωσιασμένος και ότι το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο καθώς παιδιά και προπονητές δούλεψαν σκληρά. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα το rpn.gr και τον κο Μαϊόπουλο Κυριάκο για την βοηθειά του όπως σε κάθε εκδήλωση του Παλαιστικού, καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου που παρέμειναν ως αργά στις εγκαταστάσεις μέχρι το τέλος της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τον κο Παλπατζή Αντώνιο.         Λίγο πριν το τέλος της βραδυάς, άφωνους άφησε κοινό και συναθλητές το πρόγραμμα της Ραφήνας από το αγωνιστικό τμήμα για την ακρίβεια, το συγχρονισμό και τη χάρη στην εκτέλεσή του! Με αυτό το πρόγραμμα οι αθλήτριες του Παλαιστικού θα δείξουν τι σημαίνει Ραφήνα & Πικέρμι το άλλο Σαββατο 15 Ιουνίου στη διοργάνωση του Λαυρίου και στις 28 Ιουνίου στο 1ο Ego Gym από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στη Γλυφάδα μαζί με τις προπονήτριές τους Φ. Ψαθά και Α. Νώτα.         Ιδιαίτερη στιγμή όταν σε όλα τα παιδιά φόρεσε το μετάλλιο τους η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση! Καλή επιτυχία στα κορίτσια της Ραφήνας μας και του Πικερμίου στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις και του χρόνου με υγειά ραντεβού πάλι στη Ραφήνα!

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Κολλάρος μας δήλωσε  "Είμαστε τυχεροί που έχουμε στο Σύλλογο δύο καλούς προπονητές , ολυμπιονίκες και πρωταθλητές, και τα παιδιά μας ξεκινούν το άθλημα που τους αρέσει, κάνοντας σωστά τα πρώτα τους βήματα.  Εμείς σαν Σύλλογος θα θέλαμε να βεβαιώσουμε τους γονείς ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά τους, αλλά και οι γονείς και οι αθλητές-αθλήτριες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για να πετύχεις κάτι απαιτείται να έχεις υπομονή, επιμονή και προσήλωση στους στόχους σου. Για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα βρεις μπροστά σου και να πετύχεις κάτι χρειάζεται πολύ θέληση και πείσμα. Έχοντας αυτά κατά νού και με πολύ δουλειά συνεχίζουμε για τα καλύτερα που έρχονται"

Τους αγώνες

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"