Α.Π.Ο Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας : Τι συζητήθηκε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 12:27 | Αθλητικά |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/7/2013

Σας ενημερώνουμε ότι στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης 25/7/2013 συζητήθηκαν τα κάτωθι θέματα:

Το Δ.Σ. ήλθε σε σώμα με την ίδια ακριβώς σύνθεση και ρόλους με την περυσινή πετυχημένη διοίκηση και με την σημαντική προσθήκη ως μέλους του νέου Δ.Σ., του κου Γιώργου Καψανάκη.

Στόχοι του συμβουλίου για την προσεχή περίοδο είναι να προσπαθήσει να κάνει όσα πρέπει για να παρουσιαστεί ένα σοβαρό και πειθαρχημένο σύνολο της αντρικής ομάδας, με σκοπό την σταθεροποίηση της στην νέα και τόσο σημαντική κατηγορία.

Οι θέση της διοίκησης να είναι πάντα συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις προς όλους θα είναι και πάλι ο «οδηγός» και στα πιο δύσκολα και η προσπάθεια για ενίσχυση με νέους ποδοσφαιριστές θα είναι ανάλογη της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.

Φυσικά ακόμα πιο σημαντική προσοχή θα δοθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αποφασίστηκε από το δ.σ. για να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και καλύτερη λειτουργία οι ακαδημίες να διοικούνται από ξεχωριστή διοίκηση και να έχουν οικονομική αυτοτέλεια.

Έτσι λοιπόν θα διοικούνται από 3 μέλη του δ.σ. και συγκεκριμένα τους κ.κ. Γεωργιάδη Αθανάσιο, Μυτιληναίο Χρήστο και Μακροδημήτρη Γιάννη και ένα γονέα ως εκπρόσωπο από κάθε τμήμα των ακαδημιών.

Εγκρίθηκε ένα πλάνο για την οικονομική συμμετοχή των γονέων και θα συζητηθεί άμεσα από το συμβούλιο των ακαδημιών και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Αποφασίστηκε επίσης να εκδοθούν για να κυκλοφορήσουν άμεσα οι κάρτες διαρκείας για την Γ΄ Εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα η «ΕΤΗΣΙΑ» που θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και τα 15 εντός παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και όσα παιχνίδια κυπέλλου γίνουν εντός έδρας, η οποία θα έχει κόστος 100 € (η πραγματική αξία για να παρακολουθήσει κανείς όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι 150 € συν την αξία των αγώνων του κυπέλλου) και αυτή για 5 παιχνίδια η «ΠΕΝΤΑΡΑ» που η αξία της θα είναι 40 € (η πραγματική αξία για την παρακολούθηση των αγώνων είναι 50 €).

Επειδή πλέον τα έξοδα των παιχνιδιών είναι μεγάλα αποφασίστηκε, αφενός μεγαλύτερος έλεγχος όσων παρακολουθούν τα παιχνίδια, για να εκδίδουν όλοι εισιτήριο και αφετέρου τα μέλη του δ.σ. θα προσπαθούν να προπωλούν εισιτήρια και τις προηγούμενες μέρες των αγώνων.

Για την συναυλία που σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.ΑΠ., στις 30 του προσεχές Αυγούστου, στο Δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΦΟΣ» θα οργανώσει ο σύλλογος μας, ορίστηκε ως υπεύθυνος για την οργάνωση της ,ο ταμίας του συλλόγου κος Λουκάτος Σπύρος.

Με την ευκαιρία της σημερινής (29/7/2013) έναρξης της προετοιμασίας της ανδρικής μας ομάδας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πίστη στις δυνατότητες τους, σε όλους τους συντελεστές και να έχουν ένα υπέροχο ΤΑΞΙΔΙ στη Γ’ Εθνική.

Το ίδιο ευχόμαστε και στην συμπολίτισσα μας ΤΡΙΓΛΙΑ που και αυτή ξεκινάει σήμερα το δικό της ταξίδι και αυτή στη Γ΄Εθνική που δείχνει ότι το αθλητικό επίπεδο της πόλης μας είναι πραγματικά πολύ υψηλό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Τελευταία σχόλια στα "Αθλητικά"