Λύκειο των Ελληνίδων Ραφήνας : Γλέντησαν αψηφώντας τη βροχή!

Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 21:32 | Τοπικά νέα |

"Ποτέ δεν το βάζουμε κάτω, η παράδοση πάντα θα μένει , πάντα θα βασιλεύει, πάντα θα είναι μέσα στις καρδιές μας, συνεχίζουμε το γλέντι στους διαδρόμους βάζουμε την ορχήστρα , βάλτε τη καλή σας διάθεση " ανέφερε η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Εύη Γκατσοπούλου, ανακοινώνοντας την ακύρωση της αποψινής παράστασης του Λυκείου των Ελληνίδων.

Η αποψινή βραδινή βροχή (Κυριακή 8/7/18) μπορεί να μην επέτρεψε στα μέλη των χορευτικών τμημάτων του παρ. του Λυκείου των Ελληνίδων της Ραφήνας να μας παρουσιάσουν στο ανοιχτό θέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας, όλα όσα είχαν ετοιμάσει για την παράσταση "απόψε το βραδί βραδί..."   ωστόσο με την αγάπη για την παράδοση και τα έθιμα του τόπου μας, που τα διακρίνει, μας προσέφεραν και πάλι κάτι ξεχωριστό και εκτός προγράμματος.

Το γλέντι στήθηκε μέσα στους διαδρόμους του κτιρίου του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας και όσο πιο πολύ δυνάμωνε η βροχή έξω απο το κτίριο ,  άλλο τόσο δυνάμωνε και το κέφι όλων όσων τίμησαν με τη παρουσία τους τη γιορτή. 

Η γιορτή ξεκίνησε με μουσική χορό και τραγούδια , απο τα μικρά παιδιά του Λυκείου των Ελληνίδων που εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά με τις χορευτικές τους ικανότητες αλλά και με τις παραδοσιακές στολές τους για να ακολουθήσουν οι μεγαλύτεροι , ενώ σε ένα τραπέζι είχαν παρατεθεί τα κεράσματα με κρασί για τους μεγάλους και χυμούς για τους μικρούς.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους και μπράβο τους για την "ευκαμψία του πνεύματος" που τους διακρίνει! 

 

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

Περισσότερα Θέματα »