Δ. Φαφούτης " ... η παρατήρηση ή μου είχε να κάνει με τη συγκυρία ότι μας δίνουν το παραλιακό μέτωπο, την ίδια ώρα που διπλασιάζονται τα πλοία στο λιμάνι της Ραφήνας"

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 15:54 | Τοπικά νέα | 1373

Μια παρατήρηση του Δαμιανού Φαφούτη θεωρήθηκε μεμπτή απο τη Δημοτική Αρχή, όταν ευθαρσώς ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  ρώτησε αν μέσα στα υπουργικά γραφεία ζητήθηκε να μπούμε σε διαπραγμάτευση που είχε σχέση με την παραχώρηση του παραλιακού μετώπου και των αριθμό των πλοίων στο λιμάνι της Ραφήνας  "Η παρατήρησή μου είχε να κάνει με τη συγκυρία ότι πήραμε το παραλιακό μέτωπο τον ίδιο χρόνο που μας διπλασιάζουν τον αριθμό πλοίων στο λιμάνι της Ραφήνας" ανέφερε ο Δαμιανός Φαφούτης, ενω στη συνέχεια αναφερόμενος στο στρατηγικό σχέδιο αξιοποίησης των παραλιών απο το Δήμο δηλώσε ότι "ενώ το ΤΑΙΠΕΔ περιμένει προτάσεις αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου προκειμένου να δώσει το πράσινο φως στο θέμα της παραχώρησης των παραλιών στο Δήμο μας .Στη μελέτη δεν υπάρχουν προτάσεις της Δημ. Αρχής για τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθούν οι παραλίες"

Δείτε όλα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δ. Φαφούτης και τον αντίλογο του τ. Δημάρχου και νυν Γ.Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Πιστικίδη.  

 

Πολυμέσα

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

1
Παρκάρισμα προς αποφυγή! ... από ποιον;
Σχόλιο από M87, 7 Ώρες 40 Λεπτά πριν
Περισσότερα...
10
Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου «προμήθεια, Τροχήλατων Μεταλλικών Κάδων Απορριμμάτων 1.100...
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 11 Ώρες 34 Λεπτά πριν
Περισσότερα...
3
Ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου καταδικάζει ως ψευδές - σύμφωνα με την άποψή του...
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 12 Ώρες 4 Λεπτά πριν
Περισσότερα...
1
(video) Η Ραφήνα , ετοιμάζεται να τιμήσει την προστάτιδα των Ραφηνιωτών Αγία Μαρίνα!
Σχόλιο από athina ladopoulou, 1 Ημέρα 6 Ώρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »