Δεν πέρασε η εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ρ-Π για την οδό Α. Σκουζέ, στο Τοπικό Συμβούλιο Πικερμίου!

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 18:45 | Τοπικά νέα |

Πολύ ένταση, φωνές και κατηγορίες προς τη διοίκηση του Δήμου από τους συγκεντρωμένους κατοίκους στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου. Αιτία η αιφνίδια πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να μετατρέψει την οδό Σκουζέ (πρώτη παράλληλο της Λ.Μαραθώνος) σε διπλής κατεύθυνσης και να "μαζέψει"  τις ζαρντινιέρες.

Το θέμα ήταν «Λήψη γνωμοδότησης περί κατάργησης της μονοδρόμισης της οδού Σκουζέ», ενώ η εισήγηση έγραφε «Η τεχνική υπηρεσία εισηγείται τον ορισμό της οδού Αλ.Σκουζέ ως διπλής κατεύθυνσης σε όλος το μήκος της, την τοποθέτηση πινακίδων P-39 και την αποξήλωση των ζαρντινιέρων.»

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μπουράνης είπε ότι η πρόταση της Τροχαίας δεν πρόκειται να γίνει δεκτή. Σε ερώτηση κατοίκου ανέφερε ότι το θέμα ξεκίνησε όταν η Τροχαία έστειλε έγγραφο προς τον Δήμο με αυτές τις προτάσεις, ενώ κάποιος διαβάζοντας το έγγραφο είπε ότι η Τροχαία απαντά στο σχετικό έγγραφο που αρχικά είχε υποβάλλει ο Δήμος. Ακολούθησε ένταση με τον κόσμο να διαμαρτύρεται για στοιχεία που αποκρύπτονται και για μεθοδεύσεις, ενώ οι περισσότεροι είπαν ότι η δημοτική αρχή επιχειρεί "κωλοτούμπα".

Τελικά οι τοπικοί σύμβουλοι γνωμοδότησαν αρνητικά.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν, εκτός από τους δεκάδες κατοίκους, οι κ.κ. Αριστείδης Μπουράνης (Πρόδερος), Άγγελος Χοβαρδάς (μέλος Τ.Σ.), Αγγέλα Ξηντάρα (μέλος Τ.Σ.), Κλαίρη Λιάβα (μέλος Τ.Σ.) και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος.

... και τελικά αυτός ο δρόμος - για όσους ξέρουν τη πλήρη ιστορία του - έπειτα και απο το σημερινό θα μπορούσε να ονομαστεί , ο πεζο-δρόμος της αμαρτίας!

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

Περισσότερα Θέματα »