Οι τρεις εικόνες της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 06:54 | Τοπικά νέα |

Για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέματα που αφορούσαν συζήτηση - ενημέρωση για όσα συνέβησαν στη πρόσφατη φονική πυρκαγιά, είδατε live ΕΔΩ μένα μεγάλο τμήμα της συνεδρίασης . 

Και θα μπορούσαμε να πούμε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση υπήρχαν τρεις "εικόνες" :

-  Η εικόνα της Δημοτικής Αρχής που θεωρεί ότι πριν , κατά και μετά τη φονική πυρκαγιά έγιναν όλα καλά.

- Η εικόνα, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Δαμιανό Φαφούτη που μετέφερε ερωτήματα των πολιτών και ζητούσε ευθύνες, τον τ. Δήμαρχο Γιώργο Χριστόπουλο και τον Ανεξ. Δημ. Σύμβουλο Μπάμπη Ζαφειρόπουλο που ζητούσαν ευθύνες - επί συγκεκριμένων κατά τη προσωπική τους άποψη παραλείψεων - της Δημοτικής Αρχής.

-  Η εικόνα του Δημ. Συμβούλου Ανδρέα Βασιλόπουλου που δεν θεώρησε ότι είναι κατάλληλη η ώρα να εξετασθούν οι ευθύνες που βαρύνουν τους υπαιτίους αυτής της τραγωδίας , αλλά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος δεν ήταν προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει αυτό το "γεγονός" και στις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου στο μέλλον ο Δήμος να μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια "γεγονότα".

Κάτι επίσης  που δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο απο αυτά που συνέβησαν στη χθεσινή συνεδρίαση ήταν η στάση του Δημάρχου , ο οποίος στο πλαίσιο των απαντήσεών του, είχε υπερβολικά μακροσκελείς απαντήσεις , οι οποίες τις περισσότερες φορές κατά την άποψη της αντιπολίτευσης ήταν εκτός θέματος, άσχετες με τις ερωτήσεις, ασαφείς και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά των ερωτούντων με αναφορές στη παρελθούσα πολιτική τους πορεία.

Κυριάκος Μαϊόπουλος

 

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"