Αιχμηρή απάντηση Δ.Φαφούτη στον δήμαρχο Β.Μπουρνούς

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 20:09 | Τοπικά νέα |

Για σαράντα ημέρες δεν έκανα καμία δημόσια δήλωση ή τοποθέτηση, σεβόμενος το πένθος για την μεγαλύτερη τραγωδία του τόπου μας από την ίδρυσή του

 

Από εδώ και πέρα για κάθε θέμα που αφορά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου και παραμέτρους αυτής θα εκφράζομαι ελεύθερα και υπεύθυνα όπως κάνω πάντα.

Δεν με πτοούν τα ανθρωπάκια που πετούνε τις εφημερίδες που αρθρογραφώ στα σκουπίδια, ούτε οι ιστοσελίδες που δεν παρουσιάζουν τις θέσεις της παράταξης μου.

Το ποιος προσπαθεί να φτιάξει πολιτικό προφίλ στα καμένα, έχοντας μπερδέψει το θεσμικό του ρόλο με αυτόν του αστέρα της τηλεόρασης είναι γνωστό.

Σε ποιόν κάνουν μηνύσεις οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας, είναι γνωστό.

Σε ποιόν πρόκειται να απαγγείλει κατηγορίες ο εισαγγελέας, είναι γνωστό.

Ποιοί έλειπαν σε διακοπές ενώ θα έπρεπε να είναι στο Δήμο, είναι γνωστό.

Ποιοι φέρουν ευθύνη για την τραγωδία αλλά και για την αποκατάσταση των πυροπαθών που δεν προχωρά, είναι γνωστό.

Ποιος έχει χτίσει ήθος και αξιοπρέπεια με την πορεία του στην κοινωνία και ποιος προσπαθεί μέσω των καναλιών της τηλεόρασης, είναι γνωστό.

Ο κ.Μπουρνούς ενοχλήθηκε από τις διακοπές που έκανα προσφάτως με το παιδί μου. Μην στεναχωριέται, θα κάνει μονίμως διακοπές εκτός του Δήμου μετά το Μάιο του 2019. Μέχρι τότε εγώ και η παράταξη μου θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια αποκατάστασης της τραγωδίας που μας βρήκε.

Καλή ανόρθωση στο τόπο μας.

Δαμιανός Φαφούτης

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"