Δύναμη Ανάπτυξης : Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εκδήλωση «Δασικοί Χάρτες, η επόμενη ημέρα»

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 13:57 | Τοπικά νέα |

Με πρωτόγνωρη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Αύρα στη Ραφήνα, η ανοικτή εκδήλωση «Δασικοί Χάρτες, η επόμενη ημέρα» που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας του καθηγητή και υποψήφιου Δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου σε συνέχεια της ανάρτησης των δασικών χαρτών.

Κεντρικός ομιλητής ο διακεκριμένος καθηγητής Δασικών Χαρτών και φωτοερμηνείας του ΑΠΘ κ. Μιχάλης Καρτέρης, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που προέκυψαν μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών και συνέστησε στους εμπλεκόμενους υπομονή και ψυχραιμία βάζοντας το σοβαρότατο αυτό θέμα στη σωστή του διάσταση. Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περισσότεροι από 200 συμπολίτες μας που κυριολεκτικά κατέκλισαν την αίθουσα και αφού ενημερώθηκαν για τις αναρτήσεις των δασικών χαρτών, τα επόμενα βήματα και τις προθεσμίες που πρέπει να τηρήσουν, έθεσαν και πήραν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Στο τέλος της εκδήλωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο με χρήσιμες πληροφορίες για τα επόμενα βήματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο τ. Βουλευτής Νίκος Καντερές και ο τοπικός σύμβουλος Πικερμίου κ. Χοβαρδάς, ενώ αίσθηση έκανε η απουσία της Δημοτικής Αρχής. Οι συμμετέχοντες έδωσαν συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική πρωτοβουλία του Ανδρέα Βασιλόπουλου, και έφυγαν με μια γεύση πολιτικού πολιτισμού καθώς ο οικοδεσπότης, αν και υποψήφιος δήμαρχος ο ίδιος, απέφυγε να δώσει κάθε ίχνος πολιτικής διάστασης.

Ο κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος και η ομάδα του θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στον κόσμο με ουσιαστική ενημέρωση, συμβουλές, δωρεάν υπηρεσίες και καθοδήγηση στις διαδικασίες.

Δύναμη Ανάπτυξης

Γραφείο επικοινωνίας, τηλ. 211 8004294

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

7
Κατήφεια και κατάθλιψη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βαγγέλη Μπουρνούς!
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Ημέρα 15 Ώρες πριν
Περισσότερα...
1
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ σχετικά με προσπάθεια συκοφαντίας της παράταξής...
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 2 Ημέρες 10 Ώρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »